Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek értelme így?
Nem tudom, hogy kihez forduljak segítségért. Nincsenek barátaim akikkel ezt a gondot megbeszéljem. A barátommal nagyon megromlott a viszonyom az utóbbi hónapban (lassan 3 éve vagyunk együtt) . Most is sírva írok, mert össze vesztünk... Az a helyzet, hogy én hanyagolva érzem magam. Neki sok dolga van, tanul (heti pár óra) meg net-en is sok ügye van szinte egész nap, ezt nem akarom részletezni. Engem eléggé nem támogat a családom, szóval elég gyakran vagyok ideges, elkeseredett. Azt vettem észre, hogy már kivonja magát a problémáimból, nem foglakkozik velem, nem vigasztal. Múltkori összeveszésünk alkalmával megkérdeztem, hogy miért és azt mondta direkt meg hogy jól érzem, mert hogy ő ezt már nem bírja. És annyira rosszul esik, hogy nem áll mellettem, nem beszélhetek vele semmiről és mindenért én vagyok a hibás. Lelkileg teljesen tönkre vagyok menve. Nem tudom mit csináljak. Ha tudtok segítsetek, nagyon megköszönném!
/egy elkeseredett 20 éves lány/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!