Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek értelme így?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy kihez forduljak segítségért. Nincsenek barátaim akikkel ezt a gondot megbeszéljem. A barátommal nagyon megromlott a viszonyom az utóbbi hónapban (lassan 3 éve vagyunk együtt) . Most is sírva írok, mert össze vesztünk... Az a helyzet, hogy én hanyagolva érzem magam. Neki sok dolga van, tanul (heti pár óra) meg net-en is sok ügye van szinte egész nap, ezt nem akarom részletezni. Engem eléggé nem támogat a családom, szóval elég gyakran vagyok ideges, elkeseredett. Azt vettem észre, hogy már kivonja magát a problémáimból, nem foglakkozik velem, nem vigasztal. Múltkori összeveszésünk alkalmával megkérdeztem, hogy miért és azt mondta direkt meg hogy jól érzem, mert hogy ő ezt már nem bírja. És annyira rosszul esik, hogy nem áll mellettem, nem beszélhetek vele semmiről és mindenért én vagyok a hibás. Lelkileg teljesen tönkre vagyok menve. Nem tudom mit csináljak. Ha tudtok segítsetek, nagyon megköszönném!

/egy elkeseredett 20 éves lány/

2009. szept. 16. 13:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Adok még egy esélyt... talán változik a dolog... De egyet értek azzal amit írtok és tudom, hogy rosszra is fordulhat megint. Ne gondoljatok naivnak, csak egyszerűen barátok és családi biztonság híján nem akarom még elengedni, mert ő nekem az egyetlen. Tudom, hogy ez buta kifogás de én bízom... Köszi a válaszokat!
2009. szept. 16. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!