Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek értelme így?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy kihez forduljak segítségért. Nincsenek barátaim akikkel ezt a gondot megbeszéljem. A barátommal nagyon megromlott a viszonyom az utóbbi hónapban (lassan 3 éve vagyunk együtt) . Most is sírva írok, mert össze vesztünk... Az a helyzet, hogy én hanyagolva érzem magam. Neki sok dolga van, tanul (heti pár óra) meg net-en is sok ügye van szinte egész nap, ezt nem akarom részletezni. Engem eléggé nem támogat a családom, szóval elég gyakran vagyok ideges, elkeseredett. Azt vettem észre, hogy már kivonja magát a problémáimból, nem foglakkozik velem, nem vigasztal. Múltkori összeveszésünk alkalmával megkérdeztem, hogy miért és azt mondta direkt meg hogy jól érzem, mert hogy ő ezt már nem bírja. És annyira rosszul esik, hogy nem áll mellettem, nem beszélhetek vele semmiről és mindenért én vagyok a hibás. Lelkileg teljesen tönkre vagyok menve. Nem tudom mit csináljak. Ha tudtok segítsetek, nagyon megköszönném!

/egy elkeseredett 20 éves lány/

2009. szept. 16. 13:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hagyd ott és kezdj "új" életet
2009. szept. 16. 13:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Mindenki ezt mondja, de én annyira szeretem meg ő is engem (elvileg) és nem tudom mi lenne velem nélküle...
2009. szept. 16. 13:17
 3/11 anonim ***** válasza:
nem szeret ez már téged. persze, hogy szereted, de ennek vége. majd elmúlik, mint minden és egy év múlva, vagy máskor, amikor visszanézel, azt mondod, jobb is, hogy nem erőltettem
2009. szept. 16. 13:33
 4/11 anonim ***** válasza:

szia!

ha gondolog, írj privátban, szívesen segítek. ha csak panaszkodni szeretnél, szívesen olvasom, és adok tanácsokat is, ha tudok.:)

üdv: 22 éves anyuka

2009. szept. 16. 13:38
 5/11 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy igazatok van...

Az a fura, hogy tudom, hogy sok gondom van meg problémám de akkor is úgy érzem, hogy neki tudni kéne ezt kezelni meg örülnie kéne, hogy vigyázhat rám, én legalábbis így érzem, így vagyok a dologgal. Azt gondolom, hogy egy kapcsolat pontosan erről szól, a lelki dolgokról és igazatok van, hogy ez nem normális hozzá állás az ő részéről. Nem tudom valahogy mégis megmenteni a dolgot?

2009. szept. 16. 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:

nem hinném.

jobb ha őszinte leszel magaddal, és elfogadod, hogy ez már nem az igazi. van ilyen, előfordul, nem mindenki marad meg annál, akivel 3 éven át együtt volt.

ha ezek után még összejöttök, akkor ez a szálka mindíg ott lesz, és ha mégis megmaradtok, akkor nem lesz már az igazi, mert vagy te vagy ő szenvedni fog.

2009. szept. 16. 13:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Már nagyon sokszor volt ilyen szakítós szituáció aztán sose sikerült megtennem. Régen az volt a jó, hogy komolyan vette ha azt mondtam, hogy nem bírom tovább. Megijedt és össze szedte magát, de most mintha semmit nem érezne. Azért is rossz a helyzet, mert együtt vagyunk koliban, az én szobatársam az ő szobatársának a barátnője. Este általában csere van és a barátommal alszom és szobatársam is a barátjával mikor melyik szobában. Na, ha most mi szakítanánk ez a mutatvány is megbukna és én lennék a rossz, hogy ők nem tudnak együtt aludni, mert mi külön mentünk. Meg így akkor se bírnám, hogy egy helyen vagyunk. De a pénz miatt meg jó a koli meg hasonlók, nagyon szeretem a társaságot stb. me hát jó, hogy vele lehetek... Nagyon sok akadálya van a tovább lépésemnek... Legfőképpen ÉN, az a baj.... :) :(
2009. szept. 16. 13:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Azért csinálja ezt veled mert tudja hogy megteheti, mert ugy sem szakítassz, mivel előforult már ilyen elötte is. És akarva akaratlanu úgy van vele hogy megbékélsz... Helyedbe lennék már csak büszkeségből, és hogy nem bánhat egy pasi sem így velem stb. Ott hagynám, fájni fájni fog de hidd el lessz szebb és jobb kapcsolatod is ennél
2009. szept. 16. 15:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeteket! Most úgy néz ki rendeződik a dolog, (de lehet, hogy jövök még ide panaszkodni). Szurkoljatok!!! :)
2009. szept. 16. 19:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Ami egyszer megtörténik, vagy megtörténik újra, vagy soha többet. Jól gondold meg, most engedsz neki, kicsit elvan veled aztán megint kicsapja a hisztit, mert túl idióta egy párkapcsolathoz.
2009. szept. 16. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!