Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki hogy többet akarok?

Figyelt kérdés

Beismerem félénk vagyok ilyen téren a sok pofára esés miatt,de megőrülök érte,úgy érzem sokszor mintha ő is hajlana a dolog felé,de azzal is tisztában vagyok hogy nekem kell lépnem! Hogy érdemes?

Értelmes válaszokat olvasnék,mer ez nekem nagyon fontos lenne most!

2013. márc. 18. 11:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Kicsit több infot nem lehetne?:D Gondolom fiú vagy... Minden lány felé máshogy kell nyitni! Írhatnál pár gondolatot a leányzóról és arról, hogy most milyen kapcsolatban vagytok...stb.
2013. márc. 18. 11:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy 2 éve ismerjük egymást, az elmúlt időben szerintem más hogy viszonyul hozzám, sajnos nem valami jó az antennám ilyen téren,próbálok úgy viselkedni hogy ne legyek nyomulós,mer tudom hogy azt nem szereti,az első komoly lépést nem tudom hogy tegyem meg hogy ne legyen gond,beszéltem ismerősökkel barátokkal erről de konkrétumot nem tudtak mondani. Mivel 3,5 éve nem volt kapcsolatom így ez miatt vagyok most gondom,és gondoltam itt valami kis okosságra szert tehetek.
2013. márc. 18. 12:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyenesen, intelligensen lépj felé, érzéssel, őszintén. Ez mindig győzelemre visz.
2013. márc. 18. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!