Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van annak hogy barátságból pár kapcsolat legyen?
Már közel 9 éve ismerjük egymást,és az elmúlt időszakban úgy érzem mintha több is lehetne kettőnk között,amikor együtt vagyunk egy teljesen más világ nyílik meg,folyamatos közeledést érzek az ő részről,mélyen néz a szemembe,az ölelések percekig is eltartanak és még sorolhatnám, nem tudom hogy ez most csak baráti vagy esetleg hajlik a komolyabb dologra!Kicsit össze vagyok zavarodva ez miatt. Szerintetek?
A gyökér/kretén hozzá szólásokkal ne zargassatok
25 éves F
fiú-lány barátság van, de örök barátság nincs
amikor az egyik fél elkezd szexuálisan vonzódni a másik iránt már nem barátságról beszélünk
és igen lehet, hiszen a legtöbb ilyen barátságból párkapcsolat alakul ki, az viszont eltérő h meddig fog tartani
"Mélyen nézz a szemembe, közeledik.."
Ha eddig nem ezt csinálta akkor ennek a barátságnak vége és az ő arra már adott "jelet" hogy kéne nyitnod felé. Próbáld meg. (Mondjuk 9 éves barátságot feladni egy kapcsolatért..)
Mindegy, Sok sikert neked/nektek.
17f
2-es:
Nem igaz, ne vedd el a Kérdező kedvét!
Lehet belőle pár kapcsolat is, ha összejöttök, aztán szakítotok, majd megint összejöttök stb...
Soha ne add fel!
22/F
Utalgattam pontosabban utaltam rá, egyből le esett neki!
Örült is neki,de sajnos NEM volt a válasz,mer most mondta el hogy 1,5 hónap múlva külföldre megy dolgozni :( komolyan bele is ment volna,de ennek tudatában nem lehet belőle semmi :( A barátságot viszont legalább nem akarja ez miatt meg szakítani. Ez van,így jött ki sajnos, köszönöm az értelmes hozzá szólásokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!