Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem kezdek beleszeretni a barátnőm szerelmébe. (? )
A barátnőmnek már lassacskán 2éve tetszik egy srác.Nemrég voltunk egy buliban, ahol egy kicsit becsípett a srác, a barátnőim kicsit fényezték előtte (nevezzük K-nak a lányt,akinek tetszik) K.:milyen szép,aranyos,okos.A srác egyetértett, de azt mondta hogy neki más kell.Tehát a barátnőmnek nincsen esélye nála, ezzel nem azt akarom mondani, hogy nekem van, de többször azt vettem észre, hogy ,,véletlen hozzáérek" mozdulatai vannak, többször figyel és stb.
Igazából először nem értettem a barátnőmet, hogy mi tetszik neki a srácon, aztán lassacskán valahogy megértettem.Nagyon félénk srác, több barátnője is lehetett volna már, de nem volt neki még egy sem és valahogy olyan különös kisugárzása van.
Tudom, hogyha még ő többet is érez irántam, nem lehet semmi, mert nem akarom megbántani a barátnőmet, mert akkor egyrészt bennem, másrészt meg a srácban is csalódni kellene és az a maradék önbizalmát is odavágná.A kérdésem az lenne, hogy mit tudnék csinálni, hogy tudnám ,,elfojtani" ezt az érzést?
biztosan az én agyammal van baj,
de attól hogy a barátnődnek tetszik a srác ( 2 éve), ez nem jelent semmit, a srác mondta, neki más kell, szegény dönthesse már el kivel akar járni, remélem így is lesz N
Lehet barátnőd már sejti, hisz alapból a nők ráéreznek az ilyesmire. Tudhatnád. Légy korrekt és mondd el neki.
A barátságnak már így is úgy is annyi, nem is volt, de legalább a gerinced megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!