Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Kezdek beleszeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kezdek beleszeretni abba a srácba akivel kötöttség nélküli kapcsolatom van?

Figyelt kérdés

Már hónapok óta csak összejárogatunk és élvezzük egymás társaságát, de csak testileg. Ő nem akar most kapcsolatot mert nincs rá ideje.. bár szerintem ez nem igaz. Az elején én sem akartam tőle, de már egyre jobban tetszik. De az is lehet, hogy csak azért akarok többet tőle mert nem lehet az enyém...

Mit tegyek? Most nagyon jól érzem vele magam, boldog vagyok, de ennél többet is szeretnék. Viszont ha megszakítom vele a kapcsolatot, akkor nem leszek boldog...

2013. febr. 14. 00:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Beszélj vele, hátha ő is elkezdett érezni valamit. Ha nem, akkor viszont csak kínzod magad mellette.

25/N

2013. febr. 14. 00:13
 2/7 A kérdező kommentje:
De nem merek beszélni vele, mert szerintem ő csak szórakozásnak fogja fel az egészet és hülyének nézne, hogy vannak érzéseim. Utalásokat mindig tettem neki, de nem úgy tűnik mint aki akarna tőlem valamit...
2013. febr. 14. 00:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor ne csinálj semmit.
2013. febr. 14. 00:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Na látod, ezért sem kell ilyeneket csinálni. Előbb utóbb úgyis meg kell szakítanod vele a kapcsolatot, mert egy élhető életvitelbe nem tudod beilleszteni a kötetlen testi kapcsolatokat. Az embernek a lelke is éhes. Szerintem beszélj vele, hátha ő is érez valamit, ha nem, akkor előrehozod az elkerülhetetlent és elgondolkozhatsz rajta, hogy van-e iránya az életednek.
2013. febr. 14. 01:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tovább folytatod, csak még jobban fog fájni. Most, amíg könnyebb, állj elé, hogy "haggyuk abba, mert kezdek többet érezni irántad". Ez mindent elmod, még lehet, hogy jól is sül el, ha nem, akkor meg tényleg jobb, ha vége.
2013. febr. 14. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Velem is ugyan ez volt, mint veled. Találkozgattunk a sráccal, jól éreztük magunkat, beleszerettem. Egyszer csak nem keresett, mert összejött egy csajjal, akit azóta már eljegyzett.

Még mindig nem tudom elfelejteni, hogy mi történt köztünk, és még mindig érzek iránta valamit (jah, és egy munkahelyen dolgozunk, ami rátesz még egy lapáttal).

Ha azt mondta, hogy nem akar kapcsolatot, akkor mi a kérdés? Ha ennyire szereted, kérdezz rá, nem sok veszteni valód van!

2013. febr. 14. 14:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Beszéltem vele és lehet, hogy akar kapcsolatot! :)

2013. febr. 14. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!