Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék normális férfiakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék normális férfiakkal megismerkedni, milyen társkereső oldalt ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

Normális alatt azt értem, hogy olyan értékrenddel rendelkezik, amely alapja, hogy nem csak és kizárólag külső alapján válogat és nem csak az a célja, hogy minél hamarabb találkozzunk és lefektethessen. Olyan férfiak érdekelnek, akik időt adnak egymás megismerésére, és arra, hogy kiderülhessen, egymáshoz valóak vagyunk-e, akiknél egy párkapcsolat kezdődhet akár barátságként is.

Mit gondoltok, hol lenne érdemes próbálkozni?

Megköszönöm, ha kultúrált, normális válaszokat kapok.

23/L

2013. márc. 17. 18:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ebben igazatok van, természetesen nem probléma, ha a képet látják először, hiszen erre is szükség van a szimpátia kialakulásához. És az is igaz, hogy nem lehet ilyen szempontból kategorizálni a társkereső oldalakat, de kíváncsi lennék vannak-e esetleg valakinek pozitív tapasztalatai az ilyen oldalakkal kapcsolatban? Ha igen, melyiken regisztrált?
2013. márc. 17. 18:37
 12/19 anonim ***** válasza:
2013. márc. 17. 18:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Az 5. válaszolóval egyetértek, én is úgy gondolom, hogy a barátság jó alapja lenne egy párkapcsolatnak, de könnyen lehet, hogy csak kevesen gondolják így.
2013. márc. 17. 18:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Pozitív az van :)

A parom.hu nekem bevált :)

2013. márc. 17. 18:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Külső alapján nézelődök, ha szimpatikus az illető, szeretném jobban is megismerni. A találkozás nálam nagyon fontos, minél hamarabb. Még csak barátnőm sem volt soha, nem a szex miatt szeretnék találkozni. Egyszerűen utálok a neten levelezni, sehogy nem ismerem így meg a másikat. Egy alapvető netes ismerkedés után még mindig szimpatikusak vagyunk egymásnak, de a lány nem hajlandó velem találkozni, kiesett. Ezért keresek a lakhelyemhez közel élő lányokat, eddig nem sok sikerrel. Ha mégis találok valakit, mindig csak barátkozni szeretnék, de bármi más lehet belőle. Itt is próbálkozhatsz, a privát üzenet lehetőséggel. 22/F
2013. márc. 17. 18:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Egy tarskereson megvalogathatod, hogy kivel allsz szoba, es azt is, hogy kivel talakozol, es mikor.

Leirhatod, hogy milyen vagy, es hogy kire vagysz. Osszetett mondatokkal, normalisan megfogalmazva. Ne csak azt toltsd ki, amit beikszelni kell, hanem fejtsd ki, ami fontos.

Minden csak rajtad mulik.

2013. márc. 17. 18:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha hosszabb időt szánsz az ismerkedésre valamelyik társkereső oldalon, annak az a veszélye, hogy nagyon alaposan megismered a partnert, és amikor odakerül a sor, hogy találkozzatok, egy teljesen félreismert emberrel kerülsz össze. Ott mindenki csak a jó oldalát fogja mutatni. Későn szembesülsz azzal, hogy tulajdonképpen nem is olyan, amilyent elképzeltél.

Ezért azt javaslom, ha már ilyen oldalakon ismerkedsz, minél előbb keresd a személyes találkozást. Az nem jelenti, az azonnali ágyba bújást. Sokkal jobban megismered az életben és jobban lehet is egymáshoz idomulni, mint egy erősen elképzelt, valószínűen félre ismert valakihez.

2013. márc. 17. 19:07
 18/19 anonim válasza:
Én a parom.hu-ra tenném a voksomat. Itt ismertem meg a szerelmemet! :)
2013. márc. 17. 19:20
 19/19 anonim ***** válasza:

én a randihely.hu nevű netes társkeresőn ismerkedtem meg a férjemmel:) nyár elején leszünk 3 évesek, és 16. hónapja házasok is vagyunk.

előtte találkoztam pár sráccal, de nem alakult ki komoly dolog. és volt akiről kiderült hogy idióta! tehát nagy mázli kell....viszont ha kifogod akkor akár életed szerelmét is megtalálhatod ilyen társkeresőn.

hajrá:)

az első randival meg tényleg nem kell tökölni túl sokat. mi 3 hét után találkoztunk először és rögtön az első randin egy pár lettünk:)

27/N

2013. márc. 18. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!