Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát elég hosszú a sztori de szerintetek mi lenne a legjobb?
Ki a lány ki a fiú a sztoriban?
Én speciel alapból ellenzem a kapcsolattartást is az exxel, de hogy a párkapcsolati problémákat 6 milliárd ember közül pont vele kellett megbeszélni az mindenképp rossz ötlet volt. Ez amúgy lányra vallana, de az időkérés is, szóval tényleg nem vágom ki kicsoda. Az biztos hogy egy kihűlt kapcsolatot nem nagyon lehet feltámasztani, legfeljebb el lehet húzni a döglődését.
28/F
Nem is mondtam hogy nem mehetsz el bulizni, azt mondtam a nőkre jellemző inkább hogy "időre van szükségük". Az meg hogy az exel jóban vagy a te dolgod. BÁRMI mást megbeszélhettek. Nekem mint pasinak azt adja át ez a sztori, hogy beütött egy párkapcsolati probléma te pedig azonnal megosztod ezt, nem a barátnőiddel, nem velünk anonim netsenkikkel, nem anyukáddal(testvéreddel, stb) hanem az exeddel. Ezt egyik pasi sem viselné jól. Gyakorlatilag azonnal leadtad a drótot a konkurenciának hogy hamarosan szabad leszel. (mondom, biztos angyali jófej srác, de akkor is ez jön át nekem)
Egyébként tud bárki olyan esetről ahol az egyik félnek "időre volt szüksége" és utána még rendbejött a kapcsolat?
Én ilyenről még nem hallottam.
Én úgy gondolom, hogy ez az időkérés mostanában nem ennyit takar. Általában az szokott lenni hogy kér egy kis időt mert nem tudja meg stb... közben meg elkezd flörtölni, ismerkedni más lányokkal/fiúkkal és ha talál olyat akivel jobban ellene akkor az aktuális emberkének lapát van. De sokan vannak akik így éreznek hogy más kell nekik, de nem merik feldobni a biztosat. Mondjuk igaz ez általában lányokra jellemző.
A kérdésre válaszolva: Én biztos nem folytatnám így a kapcsolatot mert nagyon esélyes hogy te csak egy biztos pont vagy aki repül ha jön egy másik lány. Szomorú de szerintem ez így van.
Tartalék meg szerintem te sem szeretnél lenni:)
Szünet? ez a leggázabb, ami egy kapcsolatban történhet.. én ha belegondolok, hogy pl a pasim elmegy szórakozni.. közben megismer 1-2 lányt.. elcsattan egy-egy csók, esetleg több is, hiszen jelenleg szabad.. nekem utána nem lenne hozzá gusztusom. :D
én volt pasimmal pont azért szakítottam, mert szünetet kért. pofám röhögtem, és mondtam neki, hogy lehet menni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!