Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan osszam le? Hogyan osszamle hogy ott maradjon? van egy fiú aki tetszik de kettő napja leszarom mert midnig bunkó volt. :S
És ma ráirtam h ba*dmeg de szépen, tehát hogy ez volt a köszönés köbö igy: heey baz*meeg :DD de kettő napja annyit se mondtam h fordulj fel karácsonyiig. és azt mondta nekem hogy *urva anyá*at. igy.. mondom jajo.. És hogy nekem mi bajom vqn. röhejes majd elkezd osztani mondom cső. szokásos meg h már unlak stb.. és holnap tuti befog szólni !! tehát léccives adjatok kemény mondatokat hogy osszamle köszi.
15 L
15 éves vagy nem 5? Az oviban szokták bántani azt,aki tetszik. Másrészt lány vagy!!! Nőnemű lény,aki kedves,kecses és nőies és ez a megnyilvánulásaiban is benne van.Legyen az szóban vagy írásban.Ne menj le egy teljesen primitiv stílusba. Gondolom ti ezt értitek flört alatt,holott ég és föld a különbség.
Ne szólj be neki holnap semmit,ne foglalkozz vele és igenis követeled meg a tiszteletet!De ahhoz,hogy ezt megtehesd neked is tisztlened kell a másikat! Tudom krisztus elötti szavakat használok,de hidd el,nem ettől leszel menő és kívánatos a szemében,hogy lányhoz és emberhez méltatlanul viselkedsz.Nála ugyanez a helyzet,mivel egy igazi férfi sosem beszél igy egy nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!