Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy maradjon meg a tartásom?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés. Már rég nincs.. mert akit szeretek azért bármit. Ami a szívemen az a számon. Nagyon nem jövünk ki a barátommal,de már annyira hogy esténként haza zavar engem tőlük. Ha sírok nem érdekli. Szerinte már semmi tartásom. Pedig mindig frakón megmondom ha valami nem tetszik és azt is hogy nem félek ha vége van. Egyik reggel nagyon összevesztünk, ő eljött tőlünk, utána egész nap nem keresett én hívtam fel este, ő nem ér rá pókerezik .. majd este beszélünk. Mondom nem akarok, akkor ő se akar.. és minden áron le akart rázni.Utána is én írtam neki és tisztára nem érdekelte az egész, látszott rajta hogy nem érdekli hogy mi van velem. Pedig a hisztim 98%-a abból áll hogy keveset foglalkozik velem. Neki fontosabb a gép... mindig gépezik azt hiszi abból pénzt csinál. De lehet ő akármilyen gazdag is majd, a szerelmemet nem tudja később megvenni vele, ha most nem kíváncsi rá. Ma sem keresett még, én nagyon szomorú vagyok, mindig azt érzem h fel kell hívnom hogy elmondjam neki hagyjuk abba ezt a baromságot és legyen minden olyan mint régen. De nem akarok utána futni, megalázkodni meg semmi. Szerintem beszélget más lányokkal, sőt tudom hogy beszélt egy olyan csajjal akit egyszer meghúzott.Annyi minden problémám van ezzel kapcs hogy nem tudom elmondani. Nagyon haragszom rá amiért ő így viselkedik velem,dühös vagyok..amikor hív legszívesebben fel se venném, ha hívna.. de hát nem hív. Egyszer már bele estem ebbe a hibába és elhitteték velem hogy nekem kell tennem érte. Pedig fordítva kellett volna és én alázkodnam meg. A barátom szerint nekem kéne változnom.. pedig nem teljesen igaz. Azt mondta hanyagolni akart pár napig h térjek észhez. Aki szereti a másikat miért akar a másiknak fájdalmat okozni? Szerintem már nem szeret....
Nos, jól látod. Ez a srác már nem szeret. Azon se csodálkoznék, ha más ágyában keresné a boldogságot már. Szakíts vele, egy fiú sem ér ennyit. Jah igen és egy jó tanács, használd az én mottómat: Boys are Toys
2011. aug. 3. 14:11
2/15 B.angel válasza:
Mondjak valamit? Szerintem se...
Nem is tudom, miért vagy még vele? Persze, könnyű mondani, hogy szakítsatok, de az írásodból ítélve, csak fájdalmat kapsz tőle. Ha így van és már nem vagy vele boldog, mindkettőtöknek jobb, ha szétmentek.
Nyilvánvaló, hogy ő nem tartja magát hibásnak, és ha jól olvastam Ő volt az, aki megcsalt, nem? Vagy korábban "húzta" meg azt a lányt?
Meg mi az, hogy hazazavar? Áthív és hazazavar, mert megmondod, ami nem tetszik?
Hát te lány...! Már pediglen legyen tartásod és küldd el!
2011. aug. 3. 14:12
3/15 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy nem szeret, és a hívásaidat is így reagálja le, akkor talán úgy tudnád a tartásodat megtartani, hogy tényleg békén hagyod. Tartsd magad annyira, hogy nem futsz olyan után akit te nem érdekelsz. Próbálj meg másra koncentrálni, próbálj kikapcsolódni, és elfelejteni őt egy időre.
Sajnos a legjobb orvosság mindig az idő.
2011. aug. 3. 14:13
4/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hány évesek vagytok. Én 22/nő és már a helyedben rég kidobtam volna a francba, nagyon sok értékes ember van még, aki megbecsülne Téged. A férfiak után valóban nem szabad futni, keressen ő! Hagyd békén és majd szépen rájön, de akkor már Te rég boldogan fogsz járni mással! Meg mi az, hogy haza zavar?! Neki kellene az ablakod alatt gitároznia (persze ez most jelképes) Szerintem nagyon sok nő találkozott életében ilyen férfival és ezekkel nem szabad foglalkozni, nem lesz jobb! Késöbb is csak meg fogja keseríteni az életed!
2011. aug. 3. 14:15
5/15 anonim válasza:
Szerintem sem szeret. Egy hisztis pitsát nem lehet sokáig bírni. Tapasztalatból mondom. Én is eljátszottam egyszer ezt, de aztán tanultam belőle. Soha többet. Semmi értelme. Nem is értem már az ilyen hisztis nőket.
2011. aug. 3. 14:16
6/15 B.angel válasza:
Hisztis nő?? Mert a barátnője helyett a gépével foglalkozik??? Meg hazazavarja??? Most nem értelek válaszoló, nagyon nem!!
2011. aug. 3. 14:19
7/15 anonim válasza:
Én sem értek egyet Vele! De ez van. Mindenesetre a mondanivalója hasznos volt. Szakíts a sráccal minél előbb!
2011. aug. 3. 14:20
8/15 anonim válasza:
Csak az egyik oldalt látjuk. Ki tudja mi előzménye van annak, hogy inkább a gépével foglalkozik? Ki tudja kinek mi a sok gépezés. Lehet hogy a kérdező azt sem tűri ha két percig nem vele foglalkoznak.
2011. aug. 3. 14:20
9/15 anonim válasza:
Lehet, de ha a kérdezőnek ennyire rossz, mint ahogy leírta, akkor a szakítás a logikus, és értelmes lépés.
2011. aug. 3. 14:23
10/15 B.angel válasza:
Így van, de nem tudod te se mi az előzménye, a fiú mondjuk, ahogy így a kérdező írja, megcsalta már, nem? Mert írta, hogy meghúzott mást. Nos, akkor én is hisztisebb lennék.
Az igaz, hogy nem látjuk, csak az egyik oldalát, de abban egyetértünk, hogy szakítson a sráccal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!