Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy maradjon meg a tartásom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy maradjon meg a tartásom?

Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés. Már rég nincs.. mert akit szeretek azért bármit. Ami a szívemen az a számon. Nagyon nem jövünk ki a barátommal,de már annyira hogy esténként haza zavar engem tőlük. Ha sírok nem érdekli. Szerinte már semmi tartásom. Pedig mindig frakón megmondom ha valami nem tetszik és azt is hogy nem félek ha vége van. Egyik reggel nagyon összevesztünk, ő eljött tőlünk, utána egész nap nem keresett én hívtam fel este, ő nem ér rá pókerezik .. majd este beszélünk. Mondom nem akarok, akkor ő se akar.. és minden áron le akart rázni.Utána is én írtam neki és tisztára nem érdekelte az egész, látszott rajta hogy nem érdekli hogy mi van velem. Pedig a hisztim 98%-a abból áll hogy keveset foglalkozik velem. Neki fontosabb a gép... mindig gépezik azt hiszi abból pénzt csinál. De lehet ő akármilyen gazdag is majd, a szerelmemet nem tudja később megvenni vele, ha most nem kíváncsi rá. Ma sem keresett még, én nagyon szomorú vagyok, mindig azt érzem h fel kell hívnom hogy elmondjam neki hagyjuk abba ezt a baromságot és legyen minden olyan mint régen. De nem akarok utána futni, megalázkodni meg semmi. Szerintem beszélget más lányokkal, sőt tudom hogy beszélt egy olyan csajjal akit egyszer meghúzott.Annyi minden problémám van ezzel kapcs hogy nem tudom elmondani. Nagyon haragszom rá amiért ő így viselkedik velem,dühös vagyok..amikor hív legszívesebben fel se venném, ha hívna.. de hát nem hív. Egyszer már bele estem ebbe a hibába és elhitteték velem hogy nekem kell tennem érte. Pedig fordítva kellett volna és én alázkodnam meg. A barátom szerint nekem kéne változnom.. pedig nem teljesen igaz. Azt mondta hanyagolni akart pár napig h térjek észhez. Aki szereti a másikat miért akar a másiknak fájdalmat okozni? Szerintem már nem szeret....
2011. aug. 3. 14:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Talán már mindegy is, hogy szeret e, mert szép lassan mindketten tönkrementek ebben.

Hát mutasd meg neki, hogy van tartásod, és szép nyugodtan, add ki az útját! Ha pedig mégis szeret akkor úgyis megfog keresni újra. :)

2011. aug. 3. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Az én szövegértelmezésem szerint sehol sem látom, hogy akkor "húzta" volna meg amikor már jártak.
2011. aug. 3. 15:22
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem csalt meg. Csak olyan lánnyal beszélt akivel egyszer lefeküdtek nálam 2 évvel fiatalabb én 18 leszek nemsokára:) egyszer már a saját uncsijának is írt olyanokat hogy jöjjön át az ágyába meg ilyenek. áll. hülyéskedtek. hatalmas botrányt csaptam érte,hisz ez felért majdnem egy magcsalással szóban. mai napig nemtudok túllépi rajta. és mikor kérdeztem h megnézhetem e a levelet hazaküldött..szakít..olyan beszélgetés mit amit az uncsijával beszélt, megmondta h ő ilyen hagyjam őt ott.. remegetem és sírtam úgy dobogott a szívem hogy majdnem kiugrott a helyéről.. kb egy világ omlott bennem össze .. mert azt mondta előtte h em beszél ilyen lányokkal főleg nem vele és hogy soha többet nem ír ilyeneket másnak. végül megmutatta, a beszélgetésben ennyi állt:

csaj: oks hétfőő napon írta

barátom: letiltottál???? :O csütörtöki nap írta mikor nagyon összevesztünk.. bár én kedden rózsát kaptam tőle h változzak meg és ne veszekedjünk annyit, de mégis fura volt ..sosem hozott csak úgy rózsát.. végül a beszéletéből enyit tudtam meg. és félek hogy ugyan olyan volt mint amit az uncsijával besz. könnye szemmel néztem a szemébe hogy kérlek ne hazudjon öszintén mondja meg mi volt benne, de azt mondta nem emlékszik rá.. tudom h nem igaz.. másnap tiszta depressziós voltam..egésznap nem foglalkozott velem.. és azt mondta rossz rám nézni, egésznap amilyen vagyok.. de ki tudná ezek után megölelni a barátját? esetleg ő teperjen azért hogy ne haragudjak de semmmi.....:( nagyon magam alatt vagyok, folyamatosan fáj legbelül..

2011. aug. 3. 15:42
 14/15 B.angel ***** válasza:

De könyörgöm, én meg direkt úgy írtam, hogy nem tudom!!! Az se jött le az írásból, hogy NEM a kapcsolatuk alatt tette, szóval most feleslegesen és bután szóltál bele 86%-os.

Hát...kérdező! Ha nem is csalt meg, de ez azért már nem fér bele egy párkapcsolatba!! Látod, érzed te is, hogy fáj neked, akkor egy lehetőséges van, minden más csak átmeneti megoldás lenne.

2011. aug. 3. 16:59
 15/15 B.angel ***** válasza:
lehetőséged*
2011. aug. 3. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!