Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves lány 50 éves férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány 50 éves férfival mennyire működne a kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 01:36
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

ja az más XD és te ezt hagyod ?XD

hogy a lányod 1 nálad idősebb pasival hetyegjen ?

én eltiltanám tőle

oszt ha meg kérdezné hogy mé ?

akkor mondanám hogy nem az ő korosztálya

2013. márc. 17. 01:43
 12/32 anonim válasza:
Működhet a kapcsolat. Az idősebb férfiak általában kedvesebbek, szeretőbbek és fantasztikusak az ágyban. Az 50-es korosztály a legjobb.
2013. márc. 17. 01:44
 13/32 anonim ***** válasza:

ja meg nem lehet hogy a lányodnak apa komplexusa van ?

talán rossz kapcsolatotok van és lehet az idősebb férfiakban keresi az apát

2013. márc. 17. 01:44
 14/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért 50 éves férfit választott.
2013. márc. 17. 01:46
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Még jó hogy nem működne.Idősebb a férfi mint te.Ez nagyon nincs rendjén.Két év múlva amikor 18 éves lesz és hancúroznia kellene a 18-20 éves pasijával,ahelyett ápolnia kell majd az 52 éves férfiját,akire főznie kell meg ilyenek.Ez nincs rendjén.
2013. márc. 17. 01:46
 16/32 A kérdező kommentje:
Ha eltiltom a feleségem azt mondja még rosszabb lesz a helyzet annál jobban akar vele lenni és engem megutál a lányom. Eltiltani nem szeretném.
2013. márc. 17. 01:49
 17/32 anonim ***** válasza:

érdekes nekem nem volt ilyen gondom egyik lányommal sem

valamiért vonzó neki, beszéltetek már vele, igaz egy ekkora gyerekkel csak finoman, nem ajtóstul a házba rontani,

sokat kellene dumálni vele, ahhoz, hogy tudjatok beszélni

azt tudod ki a fazon ? N

2013. márc. 17. 02:01
 18/32 anonim válasza:
Ne tiltsd el, működni fog a kapcsolat.
2013. márc. 17. 02:03
 19/32 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes művelt diplomás ember ezzel nincs gond csak a kora aggaszt. Beszéltem a lányommal erről azt mondta szeretik egymást ne aggódjak. Nem tudom mi lesz a lányommal ha a fazon 80 éves lesz ő meg még csak 46.
2013. márc. 17. 02:04
 20/32 anonim ***** válasza:

semmi, mert addig nem fog tartani

majd eztán lesz a változás, hiszen mikor 18 lesz

eleve nem lesz hosszú életű, ilyen esetben 2 variáció van, az egyik idősödik v a másik fiatalodik

ezt nem hiszem, hogy meg tud történni, a fazon meg így akarja érezni, hogy ő még nem öreg,

2013. márc. 17. 02:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!