Vízöntő (lány) és Skorpió (fiú) összeillenek? Van itt ilyen pár? Működik a kapcsolatuk?
A skorpió nő már az első randin lefeküdt a vizöntő férfival, aki évek múltán is sajnálja, hogy megfosztották az udvarlástól. A vizöntő szeret udvarolni. Ez a nő zsarolta, gyerekekkel magához tartotta, és kikönyörögte az esküvőt, és a férfi bele is ment. Eredmény: a férfi imádja a két gyereket, de összevissza csalja a feleségét, aki erről tud, látványosan szenved tőle, de mivel egy birtokló ravaszdi skorpió nő ezért el nem engedné a világért se. Ők boldogtalanul fognak meghalni. Persze ez csak a negatív oldala. Sok ilyen összeállítást ismerek, azok működtek mosolyszünetekkel.
Ha te vagy a vizöntő (ffi): akkor udvarolj neki, bár a skorpió mindig átlát a szitán, és ő maga is szeret hódítani
Ha te vagy a skorpió (nő): akkor ne tapadj rá, ne akard birtokolni és ne féltékenykedj. A vizöntő szereti a szabadságot, és érzékenyen érinti ha megkötik a kezét.
9:31es
Ugye tudod hogy vizöntő lány meg skorpió fiú, és nem fordítva?
Amúgy ide is csak azt tudom írni, amit már egy ilyen csak fordított esetben írtam, hogy:
Nemigazán előnyös kapcsolat. Két igen erős személyiség, melyek mindketten az irányításra törekszenek. A vizöntő befolyásolhatatlan, elérhetetlen, ami a skorpiót megörjíti mert ki a karja fürkészni a másik minden titkát. A skorpió viszont nemritkán féltékeny, amit meg a vizöntő nem visel el. Mindezek ellenére, az ágyban nagy köztük az összhang, a skorpió tűzes, a vizöntő pedig kisérletező.
elozo vagyok
amugy hanyadikan szulettel?:) lehet egyszerre van a szulinapunk;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!