Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
A csaj drogfüggő. Ennek ellenére szép az arca és jó az alakja. Vicces, jó fej és laza. Állítása szerint le akar szokni.
2013. márc. 16. 23:28
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Nem innen ismerem. Másról beszélünk, én őt személyesen ismerem régebb óta csak most kerültünk egymáshoz közelebb.
2013. márc. 17. 01:16
 32/47 anonim ***** válasza:
Szóval, én azt mondom, igen, és ezt már egy hete, de először gondold át, Te bírni fogod-e?
2013. márc. 17. 01:23
 33/47 anonim ***** válasza:

milyen cucc bazeg?! nagyon nem mindegy...

szép, jó alakja van, vicces, jófej, laza... mi kell még ide?!!!

-TE kellesz! méghozzá neki!, egy társ, akiért érdemes nap mint nap felkelnie, értelmet adsz az üres életének, amit eddig egy mű világban talált meg, azt most felválthatja a valóság!!!

2013. márc. 17. 02:20
 34/47 anonim ***** válasza:
Arra is gondolj,hogy ha most elhagyod,nagyon szar lesz neki.Inkább segíts neki!! Itt egy jó alkalom,hogy segíts valakin aki rászorul!!!
2013. márc. 17. 07:06
 35/47 A kérdező kommentje:
végre eltudnám vkivel képzelni komolyan és ilyen problémákkal küzd. Mellette áll a családja meg a barátai és jó ideje így se megy neki letenni. Nem tudom mit tehetnék én, pedig szeretnék neki segíteni csak félek, hogy nem fog sikerülni és közbe megszeretem. Szívesen állnék mellette, de ha évekig tart akkor a saját életem is elbaszom és nincs rá garancia, hogy helyrejön. Ezért szar ez a helyzet és nem tudok dönteni.
2013. márc. 17. 09:30
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, mivel láttam ilyet, elmondom amit tapasztaltam, hogy tisztán láss.

Ha az a lány tényleg függő, akkor neszokni tényleg nehéz, hosszadalmas folyamat, amiben mindenki többször elbukik, és csak az erősek érnek célba...

Szakember segítségével mehet, ha erős a lány, de nem azonnal, és nem parancsra. Az, hogy ha összjöttök, "most leteszi és soha többet" az hiú ábránd.

Szerintem nem volt még ezen a földön olyan drogfüggő (igazi függőről beszélek), aki egy szép napos reggel letette, egyedül, anélkül hogy zárt helyen, terápián lett volna, és szépen leszokott, mert megigérte valakinek...

Ez nehéz, és ilyenkor ő nem az az ember, aki egyébként.

Ha megszegi az ígéretét, és viszaesik, az nem azért van, mert hazudott, vagy mert nem szeret, vagy mert jellemtelen, hanem mert FÜGGŐ a szertől...

Ezért készül ki mindenkinek ettől a hozzátartozója.

Mert igazából nagyon haragudni sem lehet érte, ha nem bírja ki amit megigért.

Szóval, igen, le lehet szokni, bárki leszokhat, de nem úgy, hpgy mától nem vesz be több drogot mert nekedf megigérte és szépen boldogan éltek

Ez egy szakembert igénylő, minimum több hónapos terápia....

2013. márc. 17. 10:31
 37/47 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem megy egyből. De sztem az is jó dolog már, hogy tudja, hogy egy mennyire rossz és elismeri, hogy függő és le akar állni. Nehéz vkire 24 órában figyelni, de én plusz egy ember lennék, aki tudna rá.
2013. márc. 17. 10:36
 38/47 A kérdező kommentje:
Meg tényleg nagyon jó csaj ezért sokan próbálkoztak már nála, de nem kellet neki senki. És jó, hogy bennem megbízik és érem, hogy ő is vonzódik hozzám.
2013. márc. 17. 10:49
 39/47 anonim ***** válasza:
57%
ha csak szívsz akkor igen, de nem hiszem hogy aranyos lennél...
2013. márc. 17. 11:51
 40/47 A kérdező kommentje:
Nem csak szív. Attól, hogy te nem hiszed én tudom, hogy aranyos meg normális.
2013. márc. 17. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!