Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány párkapcsolatod volt eddigi életed során? Büszke vagy-e a számra vagy inkább szégyenled? Kort, nemet irjatok!
Nem volt még barátom, viszont 3 emberrel feküdtem le ami kb mindegyikkel max 2x-i alkalmat jelent, és 4-el csókolóztam. Szeretnék már barátot.
21/N
Az első barátnőm olyan ronda volt, hogy le kellett magam inni, mielőtt találkoztunk. A 2. már jó volt, 15 hónap. Azóta csak kalandok, mert szerintem pár napos/hetes kapcsolat, nem kapcsolat.
22/F
2 normál, 2 hm...fura, meg egy egyéjszakás. meg most egy talán alakulóban, de messze vagyunk egymástól.
én nem vagyok se büszke, se nem szégyenlem, de én nem bántam volna, ha az elsőre összejön, nem vágyom kalandokra, nem vágytam soha.
az nekem más, ha valakivel járok, az nem párkapcsolat, nekem az azt jelenti vele élek
1 volt ilyen, de az több évig tartott
Nem volt még párkapcsolatom. Egy kicsit azért zavar, de tudom, hogy az én kinézetemmel ha valaha is lesz 1 az felér azzal, mintha egy tök átlagosnak lenne vagy 100.
26F
Hát ezzel mindig bajban vagyok hogyan számoljam. Még gimiben volt egy nagy szerelmem, de nem jött össze normálisan a kapcsolat, csak randik és pár csók, de én két éven át szerelmes voltam... Utána volt 3 kapcsolatom is, mind nagyon rövid életű, pár hét. Nem tartottak tovább, mert nem mélyültek el, nem voltam eléggé szerelmes.
Nem szégyenlem egyiket sem, de nyilván bánom. Jobb lett volna, ha kapcsolat lesz a nagy szerelemből, vagy szerelem az egyik kapcsolatból... Nem baj, majd csak összejön már lassan egyszerre is :) 21/L
az első kapcsolat 4 hónap 19 évesen majd egy 10 hónap- ebben eljegyzés is volt, végül szakítás lett
aztán 2 1éjszakás kaland. az egyiket nagyon megbántam, a másikból egy nagyon jó barátság lett:) , majd csak 1-2 hónaposak . végül 24 évesen találtam meg életem szerelmét, és 25 voltam mikor összeházasodtunk. azóta is boldogan, babát is tervezünk, ő még várat magára.
ellentmondásosak az érzéseim a számmal kapcsolatban 6, ha a férjemet nem számolom. egyrészt örülnék ha a férjem lett volna az egyetlen , jó lett volna hamarabb rátalálni
másrészt talán ha máshogy alakulnak a kapcsolataim valószínűleg sosem ismerem meg őt....
így aztán elfogadom azt a mennyiséget ami van. összességében nem bánom, csak a második 1éjszakás kalandomat. az nagy hülyeség volt.. de a magány nagy úr:(
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!