Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt először párkapcsolatod és meddig tartott? Meg milyen volt az első párkapcsolatod?
Hol ismerkedtetek meg, és hogy kezdtetek járni? Mármint ismerkedés után mennyi idõvel késõbb meg ilyesmi.
Igazából ilyen "elsõ párkapcsolatom" sztorikra vagyok kíváncsi :D Kort és nemet is, köszi! :)
Én is 16 voltam!:) 2 és fél hónapig voltunk együtt! Baráti társaságon keresztül ismertem meg!Megtetszettünk egymásnak de kb egy hónapig csak húztuk a dolgot,mert egyikünk sem mert lépni!:D aztán egy barátnak köszönhetően mindketten elmondtuk,mit is gondolunk a másikról és így összejöttünk!:)
21/L
16 évesen botlottam bele. A suli egyik leghelyesebb pasijaként volt számon tartva. Nekem tetszett titokban már 15 éves koromtól. Sosem gondoltam volna hogy rám néz valaha is, de aztán egyszer megszólított. Aztán úgy 1 hónapig randizgattunk és végül összejöttünk. Az érettségi végéig voltunk együtt... ő szakított velem. Az egész kapcsolatunk olyan volt, mint a romantikus filmekben. Nyálas hasonlat, de tényleg:D
21/L
Hááát... :D
Az első, amit párkapcsolatnak HITTEM, az 15 éves koromban volt, "jártunk" 3 hónapot, ami annyiból állt, hogy 2-3 hetente egyszer találkoztunk, akkor is úgy, hogy velünk voltak az ismerőseink. Azt hiszem összesen kb 10 percet töltöttünk kettesben a 3 hónap alatt, aztán megüzente, hogy elhidegültünk egymástól. Ez volt a szakítás. :D Nem emlékszem, hogy bármikor is közel lettünk volna, hál' Istennek szájrapuszin kívül nem is történt semmi. :D Úgyhogy ez igazából nem is nevezhető párkapcsolatnak szerintem. :)
Az első IGAZI párkapcsolatom pedig 16 éves koromban kezdődött és azóta is együtt vagyunk. :)
21L
14 éves voltam, ő 16, és, habár egy suliba jártunk, neten találtunk egymásra. :) Eleinte msn-en beszéltünk rengeteget, suliban egymásra mosolyogtunk, megnéztük egymás edzéseit, aztán 2 hónap múlva sor került az első randira is, attól kezdve pedif szinte azonnal egy pár voltunk.
Nagyon jó volt eleinte, imádtuk egymást. Mindenki szerint nagyon aranyosak voltunk. Napi rendszerességgel találkoztunk. Aztán elkezdtek kiütközni a problémák -örökös féltékenykedés, kisebb-nagyobb viták stb. A végén én beleszerettem valaki másba... Rengeteget kinlódtam, próbáltam úgy kijönni az egészből, hogy senkinek se fájjon. De nem sikerült... Amilyen szépen kezdődött, plyan csúnya véget ért.
Remélem, azóta megbocsátott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!