Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nos ez mit jelent nálatok lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nos ez mit jelent nálatok lányok?

Figyelt kérdés
ha a barátnőmtől kérdezek vmit mindig azt válaszolja hogy nemtudom vagy talán de ilyen egyszerű eldöntendő kérdésekre amire igen vagy nem a válasz pl suli után lenne kedved találkozni vele? erre ő talán nem tom még.... nemrégóta vagyunk eggyüt de amióta ismerem mindig csak ilyen válaszokat adott de eddig csak egyszer beszéltük meg úgy hogy talánt mondott aztán hogy ha akarom találkozhatunk... de eddig többször nem sikerült rávennem igaz minden reggel kimek elé és együtt megyünk suliba meg szünetekben is beszélünk de ez a talán vagy nemtom válaszokra nem tok rájönni hogy mit jelent igaz lehet azért mert buszhoz van kötve amit megértek hogy nem akarja lekésni de nagyon hiányzik... nos akkor megtudnátok mondani hogy miért csak talán vagy nemtom a válasza bármilyen eldöntendő kérdésre?? előre is köszi a válaszokat
2009. szept. 15. 19:41
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
szerintem ő nem egy "irányító" típus, azaz nem szereti megmondani, hogy mi legyen, inkább jobban szereti, ha te állsz elő az ötleteiddel;)
2009. szept. 15. 19:47
 2/9 A kérdező kommentje:
értem hát én folyamatosan előállok az ötleteimmel de mindenre nemtom vagy talán habár 1 volt ami teccet neki és egyből igent mondott az az volt hogy lenne e kedve feljönni hozzám rendelek pizzát és kettesben megnézünk egy filmet olyat mit ő akar .... de nem nagyon akarom minden nap ezeket kérdezni tőle hogy mikor találkozunk suli után meg stb mert nem szeretnék nagyon rámenős lenni
2009. szept. 15. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

A nők ilyenek. Te nem ismered a viccet?

Női szótár:

Igen = Nem.

Nem = Igen.

Talán = Nem.

Sajnálom = Majd te fogod sajnálni.

Szükségünk van rá = Akarom.

Ez a te döntésed = Majd az lesz, amit én akarok.

Azt csinálsz, amit akarsz = Később majd megbánod.

Beszélnünk kell = Ki akarom panaszkodni magam.

Nem izgat = Persze, hogy izgat te hülye!

Olyan férfias vagy = Meg kéne borotválkoznod és fürödnöd, izzadt vagy mint egy ló.

Romantikára vágyom, kapcsoljuk le a lámpát = Lógnak a melleim.

Ez a konyha kényelmetlen = Új házat akarok.

Új függönyt szeretnék = és szőnyeget, bútorokat meg tapétát.

Zajt hallottam = Észrevettem, hogy már majdnem alszol.

Szeretsz? = Még egy csomó ilyet akarok kérdezni.

Mennyire szeretsz? = Valami olyat tettem, amiért haragudni fogsz.

Egy perc és indulhatunk = Vesd le cipőd és ülj le a TV elé egy órácskára.

Hallod, mit mondok = Túl késő, véged van!

De ha tényleg nagyon túlzásba viszi a ködösítést, és te ezzel nem tudsz kibékülni, akkor ülj le és beszélj vele. Ha pedig ez nem vezet eredményre, akkor hagyd ott, és keress "egyértelműbb" nőt.

2009. szept. 15. 19:51
 4/9 A kérdező kommentje:
ez tök vicces volt második:D:D:D de viccet félretéve megpróbálhatok vele beszélni erről de másikat nem szeretnék keresni mert nagyon megszerettem őt
2009. szept. 15. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Isten hozott a valóságban. :D

Néha megpróbálok kiszedni egy rendes választ.

-Van kedved...?

-Talán

-Tehát nincs.

-Azt nem mondtam

-Tehát van.

-Nem tudom

-Tehát nem

-....

Órákig lehet csinálni. XD

Ha rájönnél a megoldásra nekünk is mondd el.

2009. szept. 15. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Köszi! :) De van egy ilyen is:

Miért nem nősülnek a pasik?

Férfi : "Rendelek magamnak egy pizzát. Kérsz te is valamit?"

Nő: "Nem"

Férfi : "OK."

Nö : "...vagy mégis?!"

Férfi : "Na mi legyen akkor?"

Nö : "Nem tudom"

Férfi : "Nem tudod, hogy akarsz-e valamit enni?"

Nö : "Nem."

Férfi : "Éhes vagy?"

Nö : "Nem tudom, talán igen."

Férfi : "Mit értesz azalatt, hogy "talán"...?"

Nö : "Azt, hogy nem vagyok biztos benne."

Férfi : "Ha én éhes vagyok, akkor észre szoktam venni."

Nö : "Talán később éhes leszek."

Férfi : "Ok, akkor rendelek neked is egy pizzát."

Nö : "És ha később mégse leszek éhes...?"

Férfi : "Akkor otthagyod."

Nö : "Az pocséklás."

Férfi : "Akkor becsomagoltatod és megeszed holnap."

Nö : "És ha holnap nincs kedvem pizzát enni?"

Férfi : "Pizzát mindig lehet enni."

Nö : "De nem nekem."

Férfi : "Akkor keress valami mást."

Nö : "De most nem akarok mást."

Férfi : "OK, akkor mégis egy pizzát kérsz."

Nö : "Nem."

Férfi : "Akkor nem kérsz semmit."

Nö : "De."

Férfi : "Megőrjítessz!"

Nö : "Miért nem rendelsz magadnak addig is valamit...?"

Férfi : "Ahogy gondolod..."

Nö : "Rendelj magadnak egy sonkás pizzát!"

Férfi : "De én nem szeretem a sonkát."

Nö : "Én viszont igen."

Férfi : "Azt hittem, hogy MAGAMNAK rendelek...?!"

Nö : "Persze, hogy magadnak rendelsz."

Férfi : "Akkor minek rendeljek Sonkát...?"

Nö : "Ha esetleg megéheznék akkor ehetnék belőle."

Férfi : "És?"

Nö : "Azt hiszed, hogy megeszek valamit amit nem szeretek?"

Férfi : "Hogy-hogy TE - megeszel valamit?"

Nö : "Miért ne?"

Férfi : "Egy pillanat... tehát én rendelek magamnak valamit, azért, hogy te ehess valamit ha esetleg később megéheznél...?!"

Nö : "Pontosan."

Férfi : "És akkor mit eszek én?"

Nö : "Az is lehet, hogy nem leszek éhes..."

Megjegyzés: A Legfelsőbb Bíróság felmentette a férfit a gyilkosság gyanúja alól és a vádat önvédelemre változtatta meg.

Szóval a női szeszély, köntörfalazás, titkolózás, látszólagos tanácstalanság (valójában mindig pontosan tudják, hogy mit akarnak, de azt szeretnék, hogy mindent magadtól találj ki) stb. egyáltalán nem új keletű. Mások is küzdenek ezzel a problémával, nyugi. Ha tehát tényleg megszeretted, akkor valahogy próbálj meg beszélni vele erről, hogy legalább egy kicsit engedjen a "rejtélyességéből". Ennél jobbat nem tudok.

2009. szept. 15. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
hát én csak saját magamról tudok ebbe válaszolni,mert nálam ha kérdezi a barátom (persze ha van),hogy találkoznék e vele azt mondom "talán" "lehet" és az jelenti h igen csak lehet titokzatosnak akarom mutatni!:)
2009. szept. 15. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
10%

Te figyu, amelyik már így kezdi az elején az síkhülye bármilyen komoly kapcsolatra és képtelen egyértelműen gondolkozni, vagy csak sz*rakodik veled de tul képpen csak egy hülye udvaribohóc vagy mellette mert nem érdekled, már párszor eljátszottam ezt a maszlagot, és az ilyet érdemes inkább dobni a francba aztán zsórakozzon mással majd megrohad magába aztán majd változtat magán vagy szív egész életében.

Az a 2 váléasz meg kb igaz is, akármilyen poénosnak hangzik, én memorizálnám a helyedben, mert sokat segíthet később, már legalább előre tudsz menni vele a dolgoknak és egyből visszakontrázod a kérdést amit kerülget mikor elkezdi nyomni a süketelést.

2009. szept. 15. 20:40
 9/9 anonim ***** válasza:
89%

Hát nő létemre nem tudom mennyit tudok segíteni de meglátjuk:)

Nem tudom nállunk ez hogy van de én két esetet mondok:

1: nem tudom és talán nem hogy dönteni de nem akarok dönteni tipus igen szeszélyesek vagyunk és persze ködösítünk is

Szóval lehet hogy nincs kedve az egészhez és azért nem tudja ez lehet a ködösítés is

de lehet hgy már nem akarja ezt a kapcsolatot

2: hogy dönts te helyette? hát az is lehet de akkor meg nem eggyezik azzal hogy a válasz csk igen vagy nem lenne szóvel én sztem ez esélytelenebb(mint abba kérdésbe min hova menjünk délután?mozi vagy otthon? arra pl jobban ráillik hogy ha azt mondja nem tudom és akkor ugy dönts te)

Ködösítünk és sunyik is vagyunk(bocsánat azért a kririkáért nők) szóval jobb lenne elmondani hogy mi is a helyzet sztem

Hát beszélgess vele ahpgy mondtad de ha nem jutsz dűlőre akkor meg lesz más is:D

ja mondjuk lehet az is hogy döntés képtelen mert nem tudja mit akar vagy mit nem akar bár ki tudja

mert ugye mi nők:D:D

2009. szept. 15. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!