Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák! A ti lányotoknak hány évesen volt először barátja és honnan tudtátok/hogy mondta el?
Nekem 18 évesen lett egy nálam 20 évvel idősebb férfi párom. Nem kaptam elég figyelmet a drága szüleimtől így 18 éves koromra összejöttem a pasival aki már 3 éve beszélgetett velem, meghallgatott...Azt hittem szeretem. De csak szeretet volt. 21. szd.-i szülők.. jó lenne törődni a gyerekekkel, akkor nem lenne ennyi apakomplexusos, vagy épp 14 évesen dugó leány...
Egyébként nem tett velem semmi rosszat a férfi, később szakítottam vele.
Azt tegyük hozzá, még a szüleim voltak felháborodva, hogy még is mit gondolok hogy összejöttem vele... Soha az életben nem beszéltek velem a párkapcsolatokról, akkor persze akartak... Jó vicc. :)
Nem vagyok anyuka, csak egy egyszerű lány :)
15 évesen volt elősször pasim, amit elmondtam anyukámnak, 1,5 évig jártunk majd szakítottam.
Most 17 évesen fél éves boldog kapcsolatban vagyok amit már ismerkedés idején meségettem anyukámnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!