Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szabaduljak meg az "iránta" érzett, nagyon erős szexuális vágyaimtól?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit nagyon de nagyon szeretek,fontos szerepet töltött be az életemben, kétszer is volt köztünk komolyabban valami de én szakítottam mert nem éreztem szerelemnek sem úgy hogy összeillenénk,ettől függetlenül nagyon szeretem és az egyik legfontosabb ember az életemben.Fél évvel ezelőtt kialakult köztünk egyfajta titkos viszony.Sok új dolgon mentünk együtt keresztül szexuális téren is.Nem szerelemből csak a közös múltunk miatt mindketten kötődtünk és vágyódtunk a másik iránt.De ő bevallotta hogy még mindig szerelmes és ezt nem tudja tovább elviselni ha nem lépünk magasabb szintre,hülye voltam(bár nem bántam meg)és "szakított"...azt hiszem szerelmes voltam,de nem lényeg h miért döntöttem úgy ahogy. Sokat szomorkodtam és depiztem amiatt hogy hiányzik,mint szellemileg de testileg is! fél évig nem beszéltünk(osztálytársak vagyunk,elég nehéz volt túlélni...)de most picit jobb mert már nincs köztünk annyira feszültség mégis tudjuk nem lehetünk jóban mert az nem állna meg a barátság határán,és azt nem szabad hagyni!(van oka)Barátom van és tiszta szívből szeretem és soha nem csalnám meg,nagyon fontos nekem,mégis az emlékeim és a néha előtörő érzéseim miatt szinte olthatatlan vágyat érzek szexuálisan a szóban forgó fiú iránt,epedek utána,egyszerűen hiányzik a testi közelsége.Mit csináljak hogy ez eltűnjön.A múltunkkal igyexem megbékélni,és túllépni,de a lelki részekkel már nincs is gond, de hogyan olthatnám ki a testi vágyaimat iránta, mert kínoz,annyira akarom őt.Segítsetek,ti voltatok már ilyen helyzetben???2009. szept. 15. 17:04
1/1 anonim válasza:
Nekem egy elkepesztoen jo pszichologus, Dr. Alexa B. segitett kb hasonlo helyzetben. Sztem neked is tudna 06202419895
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!