Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy az enyém legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy az enyém legyen?

Figyelt kérdés

Udvarolgatott nekem egy srác, akivel szoktunk beszélgetni meg találkozgatni. Most megtetszett neki a barátnőm, akinek van barátja. Szörnyű volt őket ma is együtt látni. Majdnem elkezdtem már sírni. Mit tegyek? :\'(

Nem tudom, hogy belőlem miért ábrándult ki....

2009. szept. 15. 16:18
 1/3 anonim ***** válasza:
hát ha udvarolgatott neked és te meg le se sz*rtad az bizony nem jó de bocsánatos bűn és kétlem hogy ilyen hamar kiábrándul belőled. mutasd neki hogy te még szerelmes vagy belé és majd biztos kezdeményezni fog
2009. szept. 15. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Gondolom fiatalabb korosztályhoz tartoztok mert a fiu viselkedése kicsit gyerekesnek tünik nekem. Ez olyan mint egy 3 éves kisgyerek amikor kap 1 uj és szép játékot nagyon szereti folyton vele játszik de meglátja a szomszéd gyerek játékát és neki is olyan kell meg mostmár az a legszebb elözöt le se ****ja, semmi bensöség, érzelem, szimplán külsöség, nembiztos hogyha összejönnétek Neked az nagyon jo lenne késöbbieket nézve és nemugyanezt csinálná 1 hét mulva..

e.

2009. szept. 15. 16:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Bárkitől kértem eddig tanácsot, mindenki azt mondta, hogy még túl gyerek. Mit tegyek, ha szeretem, hogyan mondjam el neki?
2009. szept. 15. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!