Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves vok, ő 13 Szeret?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van 1 lány az osztályba akit nem tok eldönteni hogy szerelmes-e belém!!Az uncsitesója azt írta msn-en, hogy azt mondta rólam, hogy kedves vok, yó humorú, és kicsit EGO!Ez igaz is szerintem csak meglepőttem amikor írta! Meg volt az hogy az 1ik oszttársam. Mondta hogy "ha nem ebbe a suliba járnék akkor sajnos nem találkoztam volna vele!és sajnálná". elmondtuk a lánynak és azt mondta hogy ez igaz!!!!!!!Most mi van?????? segítsetek!!

meg amikor beszéltem az uncsijával akkor azt mondta h sok mindent mesélt már rólam! Bence vok(azért írtam a neveem mert a story igen hasonlít az 1ik haveroméra!!)

2009. szept. 15. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
lehet hogy 14 férfi vagy, de az eszed... Hmmm az egy sokkal fiatalabb fiúé...
2009. szept. 15. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem tudom. Attól hogy azt mondom XY-ról hogy kedves meg jó fej de egoista, attól még nem vagyok belé szerelmes, asszem, csak a véleményemet mondtam el róla.
2009. szept. 15. 16:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Az 1.válasz írójánok:fúúú inkább nem írom le...

a 2.at köszönöm, várom a továbbiakat

2009. szept. 15. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

sztem lehet h tetszel neki de ez nem százszázalék.

lehet h csak a véleményét mondta el rólad, de ha azt mondja nem örülne ha más suliba járnál...és még fel is vállalta a véleményét...ez jó jel!

ha azt mondja h ego vagy az még nem baj. én pl. kivételesen szeretem ha vki kicsit egoista xD

14/L

2009. szept. 15. 16:26
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Ne aggódj, ha inkább nem is válaszolsz a kötekedésre akkor annyira nem is vagy éretlen.

A lánynak meg bejössz, hajts rá! Hajrá!

28/F

2009. szept. 15. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
18+ Rovat
2009. szept. 15. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, nem az, el vagy tévedve. Ez csak a szexualitás kategóriánál van kiírva (persze ott sem tartják be)
2009. szept. 15. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!