Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyok az elvárásaim egy 21-24 éves nővel szemben?
- ne dohányozzon
- ne sminkelje magát agyon
- ne legyen túlsúlyos, de ne legyen pálcika sem (molett a legjobb)
- érje el legalább a 165 cm magasságot
- legyen házias, családcentrikus
- ne vigye túlzásba a diszkóba járást
Nem azt mondanám hogy nagyok az elvárásaid inkább azt hogy eleve elvárásokkal neki indulni az ismerkedésnek nem jó ötlet.
Most komolyan azon fog múlni ha szeretsz valakit, hogy 164 cm?
Az ember szeret bizonyos dolgokat, elképzel magának egy tökéletes párt (még akkor ha csak pár tulajdonsággal mint te is teszed), aztán egyszer csak jön valaki és az egészet dobhatod a kukába, mert rohadtul nem fog érdekelni hogy hány centi magas.
Ráadásul olyan dolgokat sorolsz fel, amikről még neked is fognak az elképzeléseid változni valószínűleg (pl.: az alkat). Szóval tényleg, ne az eszeddel próbálj társat keresni.
sztem az , hogy vannak az embernek alap elvárásai nemgond.persze lehet, az élet megcáfol.
de volt már ilyen csajod? vagy csak most kezdtél el ilyet keresni?
azt akarod mondani, hogy csak bagós,agyonfestett, plázacica, buta csajokkal találkozol?
A dohányzás tényleg nem határoz meg egy embert, te a példádban egy minden előfeltételeden megbukott nőt, ábrázoltál, azonban a legvalószínűbb az hogy például mindennek megfelel csak bagós. Na akkor mi van? Hidd el hozzá lehet szokni, egyrészt, másrészt nem mindenkin aki cigizik érződik. Sosem értettem ezt a dolgot, mert például nekem nagyon szexi tud lenni egy cigiző nő, annak ellenére hogy a füstszagot nagyon nem bírom.
A családcentrikusság egy másik dolog ami szerintem alapnak kissé furcsa, mivel ez tényleg formálódik az évek során mindenkinél, szóval mikor el kezdesz járni valakivel akkor még nem fog úgy gondolkozni a családkérdésről mint mikor már egy hosszútávú komoly kapcsolatban van évek óta.
A plázacica a sminkelés alapján volt? És emiatt lenne az illető buta is gondolom? Hát lehet hogy sok ilyen van, sőt tudom, de a kettő nem függ össze egymással, ismerek nagyon intelligens nőt aki mégis minden hétvégén összeül a "csajokkal" és "pletyiznek" ennek ellenére képes vagyok vele például vallásról, politikáról beszélni órákon át mert van mondanivalója és a "pletyizés" megtanította arra is hogy kifejezze a véleményét.
Az hogyha van kialakult elképzelésed az nem rossz dolog. Ha ezekhez annyira ragaszkodsz, hogy inkább egyedül halsz meg az már szerintem kissé igen.
"mindennek megfelel csak bagós. Na akkor mi van?"
Akkor az van, hogy nincs rá szükségem.
dik én találtam egy ilyet :D de nekem a smink nem gáz
csak mi fiatalabba vagyunk
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!