Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Örülnétek egy profi -akár retusált-fotósorozatnak a Barátnőtökről?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam rajta, hogy manapság minden csajból tudnak bomba nőt "retusálni" a profi fotósok, hát én is nekirugaszkodnék. Beindítanám vele a férjemet? Vajon mennyibe kerülhet?2009. szept. 15. 15:07
1/10 anonim válasza:
Szerintem baromi jó ötlet, ezen már én is gondolkodtam:-)
2/10 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet.:) Biztos tetszene a férjednek.
3/10 werte válasza:
Nekem már van. Nagyon szép és igényes munkát lehet csináltatni és nagyon szép és intim ajándék tud lenni! (5-10e de ez egy sorozat és elég nagy képek voltak)
4/10 anonim válasza:
én ilyeneket készítek, de retus nélkül, fekete-fehérbe. nem kell retus, mert az már igazából nem te vagy. és mindenkiről lehet szép képeket csinálni :)
5/10 anonim válasza:
nekemisvan, de nekem a barátom csinálta :D
sztem a férjed tuti örülne neki
6/10 anonim válasza:
előző vagyok, enyémek is ff-ek, és nincsrajtuk túlsok retus, csakilyen alap, pl egy pati eltüntetve, vagyegy kósza hajszál.
7/10 anonim válasza:
15:24-es légyszi írd meg priviben hol csináltattad és honlap címet is ha van:-) köszi
8/10 anonim válasza:
Én nem engedném hogy fotózzák,nézegessék a barátnőmet.
9/10 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet föleg hogy tudom hogy rám gondolt és miattam csinálta az egészet, ez nagyon jó érzés lehet:)
10/10 anonim válasza:
ma 16:03
kik nézegetnék?? vagy te már utcára sem engeded a barátnődet, nehogy vki meglássa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!