Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van velem? Elvagyok képedve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Elvagyok képedve magamtól!

Figyelt kérdés
20 éves vagyok,egy hónapja ért véget a 4 éves kapcsolatom.A hűség mintaképe lehettem volna!Lett egy barátom rá egy hétre,egy hétig voltam vele.Lefeküdtünk.Szakítottam.Lett egy másik rögtön,vele egy hete vagyok,őt imádom,eddig csak petting volt.Viszont megcsaltam,lefeküdtem a főnököm fiával!A 4 éves kapcsolatomba vesztettem el a szüzességem.
2009. szept. 15. 09:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
én a 4 éves kapcsolatomba mindent beleadtam,én jöttem ki rosszabbúl,engem dobtak.nem azért voltam hűséges mert törvényszerűnek találtam,hanem mert szerettem és úgy éreztem nekem nem kell senki más.így van a mostani barátommal is,ezért nem értem mért tettem.
2009. szept. 15. 11:17
 12/19 anonim válasza:
100%
Az oké, hogy szereted, de benned van a kalandvágy és ez csak akkor múlik el, ha kiélted magad. Ettől még szerintem lehet szeretni valakit. A többitől csak "szexre" van szükséged.
2009. szept. 15. 11:21
 13/19 A kérdező kommentje:
de nincs...nekem nem kell szex...mástol
2009. szept. 15. 11:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Túl hamar kötötted le magad akkoriban. Így most amit akkor kihagytál bepótolod. Igazából még nem is állsz készen egy komoly kapcsolatra. Ezt a részét ne is erőltesd. Örülj annak, hogy még ennyire fiatal vagy és kiélheted magad. A hosszú kapcsolatodban nem tetted meg. Ez dicséretes és tudod is magadról, hogy milyen is vagy valójában.
2009. szept. 15. 12:11
 15/19 A kérdező kommentje:
azt akarod mondani,hogy valójában egy r.banc vagyok?neeeem ez biztos,hogy nem igaz.
2009. szept. 15. 12:34
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
ha egy hónapja lett vége a 4 éves kapcsolatodnak (pláne 20 évesen), akkor azt még igazából fel sem dolgoztad. tehát nyilván nem vagy kész egy új kapcsolatra, szerelemre. most teszteled magad, hogy mennyire jössz be másoknak és milyenek a többi férfiak.
2009. szept. 15. 12:45
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
sose értem miért jó az hogyha 15-16 évesen leköti az ember magát egy csajnál/csávónál nem is éltél aztán később észreveszed hogy vannak mások is a világon és élni akar végülis valamilyen szinten elvesztik a szabadságukat
2009. szept. 15. 13:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak vágysz a törődésre. Nálam is volt hasonló
2009. szept. 15. 13:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ejj ezt igy olvasva a szituáciot, nekem esett rosszul ez a dolog. Csatlakoznék az elöttem szólokhoz hogy nem élted ki magad most ezt potolod be tudatalatt. Ettöl függetlenül azért mást ne verj át és okozz neki fájdalmat.

e.

2009. szept. 15. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!