Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy a legjobb barát (nő) kikezd az exszel?

Figyelt kérdés

2013. márc. 14. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
hadd vigye a használt árut,nekem már nem kell.
2013. márc. 14. 16:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Elég tapló viselkedés mind az ex, mind a barátnő részéről!
2013. márc. 14. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmit, hadd kezdjen. Ex? Vagyis nincs közük egymáshoz. Akkor meg?
2013. márc. 14. 16:57
 4/10 anonim ***** válasza:

"Pocsékba ne menjen? :D"

Viccet félretéve, nem valami jó párosítás!! Szét szokta zülleszteni a barátságot. Az exxel pedig amúgy sincs túl jó viszony feltételezem. Bár nekem az egyikkel baráti a viszonyom ha közös a baráti kör és elhozza magával akkor kicsit neccesebb de én személy szerint úgy gondolom megfelelően tudnám kezelni. Normálisan kell hozzá viszonyulni. Necces helyzet, de nem feltétlenül kell sérülnie senkinek megfelelő hozzáállás kérdése az egész. Ami tilos: előszedni a régi dolgokat. Az exnek se hagyd, a barátnődnek se. Tiszta lap. Az exed a barátnőd új párja igy fogadd el és nem lesz gond. Remélhetőleg ő sem fog bekavarni.

2013. márc. 14. 17:20
 5/10 anonim ***** válasza:

miért vagyunk ostobák? gondolom most mindenkinek eszébe jutott a saját exe,és igenis a legutóbbit vigyék,kit érdekel?van olyan,akiért harapnék,de ő pont nem olyan. ha valaki kicsesz veled,és szemétláda,akkor miért sajnáljam,ha a legjobb barátnőm összejön esetleg vele?akkor meg is érdemlik egymást,az a véleményem.

23 éves vagyok,nem 12..

2013. márc. 14. 17:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez egy lehetetlen szituáció mert egy igazi legjobb barátnő ilyet nem csinál.
2013. márc. 14. 17:50
 7/10 aszomszedneni ***** válasza:
xD tényleg kicseszett veled az exed , te meg még most is duzzogsz , hogy a használt motyót vigyék ... hát nem csak ostoba vagy hanem hisztis, egyébként meg nem mindenki azért szakít mert a másik megcsalta....
2013. márc. 14. 17:57
 8/10 A kérdező kommentje:

hát köszönöm a válaszokat.

szerintem elég rossz dolog, ha valaki ilyet csinál.

2013. márc. 15. 09:08
 9/10 anonim ***** válasza:
mi az hogy koszonod a valaszokat??
2013. márc. 16. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:

én amikor szakítottam az exszel, azért tettem mert valahogy több volt mint barátság de mégsem szerelem.

3 hónap múlva összejött a barátnőmmel, akivel viszont kialakult kettejük között a dolog.

Most haragudtam volna? Szimplán nem illettünk egymással össze a pasival. Jól tudunk ökörködni, mint a tesók aztán ennyi. Meg békében váltunk el.

Azóta is összejárunk hármasban meg többesben közösen sőt, néha külön-külön is. Nem csinálunk oda is problémát ahova felesleges.

2013. márc. 16. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!