Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rózsaszín rózsát nem értené félre? (bővebben lent)
egyik nagyon jó lány barátomnak mostanában lesz a névnapja és rózsaszín rózsát szeretnék venni neki,de nem tudom h hogy viszonyulna hozzá,mit "jelent". A probléma ott kezdődik hogy több mint másfél éve a legjobb barátok vagyunk viszont mostanság kezd egy kicsit több lenni részemről,tetszik,de nem tartom valószínűnek hogy viszonozná,és nem akarom kockáztatni az egészet
17/F
Szerezz neki kéket, de nem festettet, hanem génkezeltet. Ritka, viszont tuti, más olyat nem adott neki még :)
Aztán amikor átadod, mondd neki, hogy ha nem tetszik a kék, visszamész egy pirosért... :)
kedves első!
interneten keresgéltem de nem találtam,kérdezzem meg a virágost?
Vigyél helyette rózsaszín párduc figurát :D
Na jó a viccesnek szánt dumát félretéve: Azt fogja hinni hogy ki akarsz kezdeni vele. De hát ez az igazság nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!