Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Softness kérdése:

Miért chatelget a pasim csajokkal néha?

Figyelt kérdés
Önértékelési probléma? Nem szólok egy szót sem, próbálok erőt gyűjteni, hogy ne féltékenykedjek, mert egyszer már majdnem szakítás lett a féltékenységemből. Hisz szabad ember azt csinál amit akar, de mégis bánt a dolog :(

2013. márc. 14. 12:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az gáz,hogy idegen csajokkal.Valami hiányzik neki.Kérdezz rá miért csinálja,az a legegyszerűbb!
2013. márc. 14. 13:56
 12/16 anonim ***** válasza:
ez így eddig ebben a formában nem baj ha nem több kis izgalomra vágyik szerintem ...
2013. márc. 14. 14:03
 13/16 anonim ***** válasza:

7! igaza van

az hogy van otthon szex, az egy dolog, egy biztos nem az időjárásról dumálnak, meg nem a divatról, lehet néha,

valami nem jó valamire vágyik, beszélj vele, ne azon gondolkozzál, hogy válás, ezt nem fogod bírni,ez viszont rajtad nyomot fog hagyni, nem ftudsz vele úgy viselkedni, mint eddig, a másik meg tudja oldani, ha mással dugni akar, nem lesz könnyű eset, de a Te döntésed mit csinálsz N

2013. márc. 14. 14:09
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ, mondjuk én azt nem hiszem, hogy megcsal, esetleg fantáziálgat másokról, de ezt sem tudhatom biztosan.

Lehet azért van ez mert nem túl sok nője volt előttem vagy mert nagyon erkölcsösen nevelték. Ha megkérdezném miért chatelgetsz csajokkal letagadná vagy úgy venné baszogatom. Szexuálisan meg szerintem nekem sokkal nagyobbak az igényeim, és elég nyitott is vagyok, (sokkal nyitottabb az átlagnál) ráadásul én tanítottam meg elég sokmindenre az ágyban. Szóval tényleg nem értem.

De azért köszi mindenkinek asszem csak azt tudom csinálni hogy elfogadom és agyalok rajta.

2013. márc. 14. 19:26
 15/16 A kérdező kommentje:
mármint NEM agyalok...(elnézést)
2013. márc. 14. 19:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Agyalni fogsz, mert nekünk nőknek MUSZÁJ agyalni, főleg az ilyesmin.

Próbálj vele beszélni róla, mondd el, h tudod, és érdekel, h mi van mögötte. Jó esetben csak a férfiasságának egy ártatlan megerősítése, amivel nem akar Téged bántani!

:)

2013. márc. 18. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!