Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves passziv meleg srác vagyok, s bárkivel ismerkedek az aktiv srácok valamiért mindig lenéznek, s lekezelően bánnak velem. Miért?
Figyelt kérdés
Tökre unom már, s kezd elegem lenni. Lehet én csinálok valamit rosszul? Vagy csak szerencsétlen vagyok, s mindig barmokat fogok ki?2013. márc. 14. 08:32
11/15 anonim válasza:
12/15 anonim válasza:
Hát én is inkább passzív srác vagyok és mellette nem látszik rajtam, hogy meleg vagyok. Anno az ismerkedésnél sose hoztam fel a témát. Mondjuk nem is szexre mentem első sorban. Akkor se számított, hogy ki aktív ki passzív, amikor a jelenlegi párommal megismerkedtem lassan 3 éve. Az számított, hogy van ő és én. Ha te is komoly kapcsolatot keresnél akkor nem lenne gond, hogy passzív vagy aktív fél vagy. Mert ott teljesen más a lényeg. És, ha netán két passzív vagy két aktív fut össze, hát majd megoldják, erre való egy kapcsolat, hogy össze csiszolódjanak. Mellesleg nem, csak análisan lehet csinálni...
23 meleg F.
13/15 anonim válasza:
nem csodalom
mar itt chaten lejott, ha elolvasom a hozzaszolasaidat hogy mekkora egy kis gyoker lehetsz eloben
14/15 anonim válasza:
Háááát ... Amikor velem legutóbb ilyen volt , jól pofán vágtam ... Igaz , szakítottunk , de olyan visszakezest adtam neki , hogy többé rám sem mert nézni XD
15/15 anonim válasza:
Ha valakivel megismerkedsz es tokre jol elvagytok, a lelketek is egymasra talal, es a vgen kiderul h a szexben o is a passziv szerepet szereti jobban, akkor te nem jossz ossze vele? Ez nagyon verszegeny, ne csodlakozz ha nem talalsz senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!