Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 24 éves passziv meleg srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves passziv meleg srác vagyok, s bárkivel ismerkedek az aktiv srácok valamiért mindig lenéznek, s lekezelően bánnak velem. Miért?

Figyelt kérdés
Tökre unom már, s kezd elegem lenni. Lehet én csinálok valamit rosszul? Vagy csak szerencsétlen vagyok, s mindig barmokat fogok ki?

2013. márc. 14. 08:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2013. márc. 14. 12:06
 12/15 anonim ***** válasza:
94%

Hát én is inkább passzív srác vagyok és mellette nem látszik rajtam, hogy meleg vagyok. Anno az ismerkedésnél sose hoztam fel a témát. Mondjuk nem is szexre mentem első sorban. Akkor se számított, hogy ki aktív ki passzív, amikor a jelenlegi párommal megismerkedtem lassan 3 éve. Az számított, hogy van ő és én. Ha te is komoly kapcsolatot keresnél akkor nem lenne gond, hogy passzív vagy aktív fél vagy. Mert ott teljesen más a lényeg. És, ha netán két passzív vagy két aktív fut össze, hát majd megoldják, erre való egy kapcsolat, hogy össze csiszolódjanak. Mellesleg nem, csak análisan lehet csinálni...

23 meleg F.

2013. márc. 15. 09:49
 13/15 anonim ***** válasza:
5%

nem csodalom

mar itt chaten lejott, ha elolvasom a hozzaszolasaidat hogy mekkora egy kis gyoker lehetsz eloben

2013. márc. 19. 14:09
 14/15 anonim válasza:
21%
Háááát ... Amikor velem legutóbb ilyen volt , jól pofán vágtam ... Igaz , szakítottunk , de olyan visszakezest adtam neki , hogy többé rám sem mert nézni XD
2013. jún. 22. 13:52
 15/15 anonim ***** válasza:
68%
Ha valakivel megismerkedsz es tokre jol elvagytok, a lelketek is egymasra talal, es a vgen kiderul h a szexben o is a passziv szerepet szereti jobban, akkor te nem jossz ossze vele? Ez nagyon verszegeny, ne csodlakozz ha nem talalsz senkit.
2014. szept. 4. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!