Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki segítsen kérem szépen....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VicToooR x GB kérdése:

Valaki segítsen kérem szépen. Igazából ezt csak páran fogják megérteni, de akinek sikerül az kérem segítsen a válaszával. Szóval van a barátnőm és elég sokat vagyunk együtt, de van mikor nincs rám ideje. Ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
És én nem tudok egyedül mit csinálni mert úgy érzem nélküle elveszett vagyok ebben a világban. Hogy kéne?Szóval marad az, hogy itthon ülök szétverek mindent ami nem jó de annyira fáj a hiánya hogy belefogok bolondulni. És attól félek hogy ha nem hagyok neki teret akkor előbb utóbb szétmegyünk. Mit tudnék csinálni? Hiszen ő a mindenem. Kort nem írok mert nem vennétek komolyan.
2013. márc. 14. 07:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A legjobb barátnőm férje is ilyen, most válnak, egy év után, mert ez beteges és ijesztő, ezt normális nő nem tűri el. Tényleg menj el orvoshoz, mert ebből a későbbiekben minden kapcsolatodban csak baj lesz.
2013. márc. 14. 10:40
 12/16 A kérdező kommentje:
szerintetek idővel elmúlik ?
2013. márc. 14. 10:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez egyfajta személyiségzavar tünete lehet, mindenképpen érdemes lenne szakemberhez fordulni. Nem, magadtól valószínűleg nem fogod "kinőni", és a későbbi kapcsolataidban is súlyos problémákat fog okozni. Nem csak párkapcsolatokban, az élet minden területén! Szóval: pszichológus v. pszichiáter! Mielőbb!
2013. márc. 14. 11:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Első körön találj ki valamit, ami értelmet ad az életednek. A jelek szerint elég üresfejű lehetsz, ha nincs más, amivel foglalkozhatnál.

Tanulj valamit, ami érdekel. Legyen értelmes hobbid. Urambocsá olvass néha.

Találkozz a barátaiddal, tanulj meg gitározni, segíts a szüleidnek a házimunkában, millió és egy dolog van, amit csinálhatnál. Keress valamit, aminek értelme van és leköt, mert így el fog hagyni. Nem csak amiatt, hogy nem hagysz neki teret, hanem amiatt is, hogy hosszútávon unalmassá válsz a számára.

2013. márc. 14. 12:38
 15/16 anonim válasza:
15L vagyok volt barátom (18éves) ugyan ezt csinálta csak ő nem félt hogy dobom a kevés tér miatt és tönkretett eléggé.. szóval ha szereted barátnődet menj orvoshoz hátha rájön mi az igazi baj :)
2013. márc. 15. 21:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Semmi problémád nincs, csak most lett egy barátnőd és minden percet vele szeretnél tölteni, úgy érzed nélküle értelmetlen a világ számodra stb...DE tényleg az a megoldás, ha keresel egy hobbyt, mondjuk eljársz sportolni heti kétszer, megszokott időben, elhatározod, hogy péntekenként suli után kitakarítasz, segítesz otthon, megnézel egy filmet egyedül, elmész a haverokkal lógni . Csinálj egy rendszerességet az életedben . Kezdj el olyan dolgot amire mindig is vágytál , mit tudom én amit már mondtak, gitározás, falmászás stb.
2013. márc. 17. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!