Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, aki az legelső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki az legelső (kamaszkori) szerelmével van együtt? Mióta? Vagy meddig tartott, ha összejött valameddig, de már nem vagytok együtt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 20:38
 1/8 A.Romanov ***** válasza:
Egyik legjobb barátom. 5 éve már. Nemrég jegyezte el a lányt.
2013. márc. 12. 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:

1 ev 5 honap :)

A fiu 15 a lany 13,5

2013. márc. 12. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Én, ma vagyunk 16hónaposak és nem rövidre tervezzük: D 17/L, a barátom 21 :)
2013. márc. 12. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:

4 évig tartott, szép kapcsolat volt, de egy életen át nem lett volna kielégítő.

21L

2013. márc. 12. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:

10. év elején jöttünk össze. Ez már lassan 8 éve volt. Majdnem másfél éve élünk együtt, közös kasszán. Az egyik legjobb barátunk gyermekének vagyunk mind a ketten a keresztszülei. Mi még (vagyis én még nem) jegyeztük el egymást, szép lassan haladunk, szerintem ez csak 2-3 év múlva fog bekövetkezni. De ennek ellenére mind a ketten közös jövőt képzelünk el. Egyébként nekem Ő volt az első olyan barátnőm, akivel le is feküdtem, vagyis itt vagyok lassan 23 évesen és még csak egy lánnyal voltam és ennek igazából kimondhatatlanul örülök :)

Ő 24/N, Én 22/F

2013. márc. 12. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Mikor 15 éves lettem akkor jöttünk össze, azóta is együtt vagyunk, babát szeretnénk.

21L

2013. márc. 12. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Valamivel tobb mint 4 evig, lassan 1 eve lett vege.

21/F

2013. márc. 12. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:
3 év majdnem. osztálytársak voltunk 4évig gimiben. halálosan szerettük egymást, de most lett vége. nem működött mégsem mert sajnos a szerelem nem elég egy kapcsolatban ezt be kellett látni.20/L
2013. jún. 30. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!