Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki az legelső (kamaszkori) szerelmével van együtt? Mióta? Vagy meddig tartott, ha összejött valameddig, de már nem vagytok együtt?
1 ev 5 honap :)
A fiu 15 a lany 13,5
4 évig tartott, szép kapcsolat volt, de egy életen át nem lett volna kielégítő.
21L
10. év elején jöttünk össze. Ez már lassan 8 éve volt. Majdnem másfél éve élünk együtt, közös kasszán. Az egyik legjobb barátunk gyermekének vagyunk mind a ketten a keresztszülei. Mi még (vagyis én még nem) jegyeztük el egymást, szép lassan haladunk, szerintem ez csak 2-3 év múlva fog bekövetkezni. De ennek ellenére mind a ketten közös jövőt képzelünk el. Egyébként nekem Ő volt az első olyan barátnőm, akivel le is feküdtem, vagyis itt vagyok lassan 23 évesen és még csak egy lánnyal voltam és ennek igazából kimondhatatlanul örülök :)
Ő 24/N, Én 22/F
Mikor 15 éves lettem akkor jöttünk össze, azóta is együtt vagyunk, babát szeretnénk.
21L
Valamivel tobb mint 4 evig, lassan 1 eve lett vege.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!