Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki 13-14 évesen összejött a párjával, és azóta együtt vannak?
Figyelt kérdés
És most mióta vagytok együtt?Mennyi idő után feküdtetek le?Nem-e bántatok meg?=)
Köszi a válaszokat=)Száp napot...,
2009. júl. 2. 19:52
1/25 anonim válasza:
Van egy ismim de tökéletesen ismerem. 13 évesen összejött egy 14 éves pasival. nagyon jól elvoltak. a fiú addig bírt magával ameddig a b-nőm azt mondta h oké mosttehetsz a magadévá:D
nagyon boldogok és jól elvannak:P:) szeretik egymást de néha összevesznek...:) am. most lesz 18 éves a b-nőm és a pasi pedik 19:)
2/25 anonim válasza:
Én nem maradtam vele. Még nem voltam elég érett egy nagyon hosszú kapcsolathoz. Nem azt mondom, hogy nincs ilyen de van. Ritka. Még ilyen korban nem élétek ki magatokat.
3/25 A kérdező kommentje:
Jaaaj de jó=)Ilyet is jo hallani,látom mostmár nem minden tini azért van csak fiuval hogy csak sexelhessenek,vannak rendesek is..
2009. júl. 2. 19:57
4/25 anonim válasza:
nekem 3 évig tartott a fiúval a kapcsolatom akivel 13 (majdnem 14) évesen jöttem össze (ő akkor volt épphogy 16).
5/25 anonim válasza:
Én összejöttem a barátommal 14 évesen és még együtt vagyunk. 21L
6/25 anonim válasza:
15 évesen jöttem össze a barátommal,lassan 5 éve h együtt vagyunk!!!:)))))imádom,ő is engem!!!5 honap után feküdtem le vele,és nem bántam meg semmit;)
7/25 anonim válasza:
Egyik rokonom 15éves kora óta van együtt a bnőjével, most 21 évesek...hát nem cserélnék velük...nyilván egyénfüggő is, de sztem nekik nagyon korai volt, de ki tudja lehet hogy rendbejön :)
8/25 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki 14 évesen jött össze a párjával, aki 25-26 éves volt akkor. Most a csaj 20 éves és 1 éve született meg a lányuk. Nem valami összeillő páros, de megvannak.
9/25 anonim válasza:
Én 14 évesen jöttem össze a párommal, ő akkor 17 volt :) 1 évet vártunk a dologgal :) Nem bántam meg :) És persze azóta is együtt vagyunk :) 17/L
10/25 anonim válasza:
khmm...
Én is hosszútávra tervezek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!