Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki 13-14 évesen összejött a párjával, és azóta együtt vannak?
És most mióta vagytok együtt?Mennyi idő után feküdtetek le?Nem-e bántatok meg?=)
Köszi a válaszokat=)Száp napot...,
13évesen összejöttem egy 16 éves pasival.
azóta eltelt 3 év és még mindig együtt vagyunk :)
most én vagyok 16,barátom pedig 19 lesz augusztusban :)
Én keresztanyumékat tudom felhozni példának.
Ők 15 éves korukban jöttek össze egy táborban, de távol éltek egymástól kicsit, így addig csak találkozgattak és 2-3 év után költöztek fel Pestre együtt. Gondolom akkor már le is feküdtek - nem kötötték az orromra. Mivel azóta is együtt vannak gondolom nem bánták meg. Ma már 46 évesek mind a ketten.
16L
en is 14 volta amikor osszejottunk, o 17 es 2 evet vartunk amig lefekudtunk egymassal, en voltam az oka, h ennyit huztuk, de azt mondom, h meg 16 evesen is fiatal voltam hozza. Amugy meg mindig egyutt vagyunk es szeretjuk egymast, ja es hosszutavra tervezunk, de eskuvot min 4 ev mulva.
20/L
Szia!
ÉN 14 évesen jöttem össze a Barátommal, aki akkor 19 volt:D már 3 Éve együtt vagyunk:D ja és 7 hónap után feküdtem le vele, de nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!