Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt mar valaki ilyen helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar valaki ilyen helyzetben? Tiltott szerelem?

Figyelt kérdés
3 eve van baratom. En 24 eves vagyok a baratom 26. Mivel mindketten igazi tarsasagi emberek vagyunk rengeteg kozos baratunk van. Viszonylag szerencsesek vagyunk anyagilag is, parom sikeres uzletember en pedig a szepsegiparban dolgozom.(nem modell vagy ilyesmi)leg hamar osszekoltoztunk es a kapcsolatunk elei vitakat hamar felvaltotta a tolerancia es megtanultunk egyutt elni. Kozben felepitettunk egy hazat is a legjobb baratnomek haza melle. Gyakran osszejarunk, annak ellenere hogy regebben mielott megismerdtem a parommal a baratnommel volt egy kis kalandocskaja. Nem olyan regen reszt vettunk egy esti partyn egy eleg felkapott helyen. Ez a bizonyos jo (mert tenyleg jo, oszintek vagyunk egymashoz) baratnom is ott volt. A baratja nelkul, aki sajnos munka miatt nem tudott eljonni. A lenyeg hogy a csaj nagyon leitta magat es a baratom elolallt nekem azzal hogy majd o hazaviszi. Bar kicsit felmerult bennem hogy mi van ha....de aztan gyorsan elhesegettem a gondolatot...es mondom persze vidd haza az lesz a legjobb ne csinaljon itt botranyt. A helytol ugy kb 40 percre lakunk(ok is) de a parom csak nem tert vissza meg 3 ora mulva sem. Mivel egy kocsival mentunk en csak vartam, beszelgettem ezzel azzal amikor hirtelen beviharzott a baratnom parja (el vannak jegyezve). Kihivott az eloterbe es rettenetesen feldult volt...nem akartam kerdezoskodni igy egybol kezdtem volna hogy a baratom ahzavitte a jegyeset mert kicsit tobbet ivott..amikor kozbevagott es megkerdezte hogy nagy baj lenne e ha ma nalam aludna...Mondom tessek????erre hogy epp munkabol erkezett haza amikor latta hogy a baratom kocsija a haz elott es az ajto nyitva a baratom meg ott dug az o baratnojevel....Szo szerint azt hittem hogy vegem van, koveteltem hogy vigyen oda de aztan arra jutottunk hogy szineszkedjuk vegig a ma ejszakat...termeszetesen a baratom visszajott mintha mi sem tortent volna, a baratnom pasija meg haza ment. Mivel a baratnom baratjavl egy helyen dolgozunk masnap talalkoztunk es talan vegso elkeseredesunkbe ott a munkhelyen koztunk is megtortent a dolog.....Nagyon helyes, gyenged szereto...jol ereztem magam vele es nem bantam meg...o sem...es mivel 2 hetre elutazott az esetet kovetoen, ugy gondolta mire hazajon majd megtudja hozni a helyes dontest a menyaszonyaval kapcsolatban.Mondom jo addig en is atgondolom mi legyen a baratommal....de arrol nem volt szo hogy esetleg mi ossejovunk...Egy honap mulva baratnom bejelentette hogy terhes..kerdes: ki az apa? Mondanom sem kell kitort a botrany...Az o baratja sem es az en baratom se akarja vallalni az apasagot, viszont a baratnom szerint az en parom az apa. Azota termeszetesen elkoltoztem onnan es titkon abban remenykedtem hogy a baratnom pasijaval osszejohetunk es vegre boldogok lehetunk az egesz hulye sztori utan....egymasba szerettunk ez ma mar teny de itt a bibi, hogy a voltparom nem hajlando beismerni hogy nem is egyszer lefekudt a baratnommel, valamint mi van ha megse az exeme a gyerek????Szeretnek mar vegre boldoglenni....tudom nehez kovetni a szalakat igy par soron keresztul de borzalmas amin keresztul mentunk es java meg csak most kovetkezik..szulok is azt szeretnek ha mindenki maradna az eredeti partnerevel es elnek szepen boldogan szemunket behunyva en meg higyem el a szamtalan bizonyitek ellenere hogy a baratom huseges volt hozzam ...(mikozben kitudja miota csalt)Ez a fiu meg teljesen tonkre van szinten, es csak ram szamithat, de azt o sem szeretne hogy a gyereket esetleg mas nevelje..szenvedunk..valami tanacs?
2009. szept. 14. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen apasági vizsgálat, aztán NE maradj ezzel a fatöküvel, legyen boldog az állítólagos bnőddel. Éljetek pedig a másik sráccal boldogan, de ha kiderülne mégis, hogy ő az apa, semmi gond, támogassa, stb. de ne menyjen vissza a lotyóhoz. Már bocsi! :)
2009. szept. 14. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen egyetértek az előzővel.
2009. szept. 14. 22:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Amik veled történtek olyan mint egy film,el kellene adnod valami rendezőnek,bocsi a viccért.

A te életed nehogy már a szülők döntsenek helyeted,maradj a másikkal és éljetek boldogan,ha az övé a gyerek fizessen gyerek tartást,nem ti lenétek se az elsők se az utolsók.

Kitartást kívánok nektek és boldogságot.

2009. szept. 14. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

miért nem költöztök négyen egy házba??

megmaradna a barátnőd, az exnek az exe, a te exed és a mostani pasid exe. a gyereket meg "extra" névre lehetne keresztelni. :)

komolyan, nekem is az ugrott be, hogy könyvet kellene írnod.

mi szól az apasági teszt ellen?

2009. szept. 14. 22:53
 5/9 A kérdező kommentje:
oke..apasagi tesztde ugy tudom azt csak akkor lehet ha a baba mar megszuletett...addig ebbe kell elnunk.Az exem meg mintha megbolondult volna miota tudja hogy lehet apa lesz....durva, es megfenyegette a kis ku.vajat is hogy ha megegyszer azt allitsa hogy o az apa akkor nem lesz gyerek a hasaba. Teljesen megvaltozott, en nagyon szerettem ot es mindig is egy csalad centrikus embernek mutatta magat..mindig azt mondta sok gyereketv szeretne tolem..erre tesek, gondolom ebben a formaban ez neki sem tetszik annyira.Es egy nagyon fontos dolog hogy ok nem tudjak hogy koztunk mi tortent mik tortennek a baratnom pasijaval...mindketten elkoltoztunk az elettarsunktol,de teljes titok hogy mi egyutt vagyunk vagy szeretnenk lenni. Amig nem tisztazodik ez a helyzet addig nem tudunk egyutt lenni. Baratnom volegenye azt mondta ha kitudodna hogy ove a gyerek hajlando lenne a gyerek miatt megbocsatani a mennyaszonyanak es bar engem szeret nem szeretne hogy a babat barmilyen veszely fenyegetne es szeretne mellette lenni. Hat ez van...segitsetek, egyszerre elvesztettem egy tarsat es a legjobb baratnomet,es mire ujra szerethetnek valakit az is kicsuszika kezeim kozul...
2009. szept. 14. 23:38
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

ha a hapsid meg a lotyo meg mindig szomszedok,abban biztos lehetsz,hogy meg mindig kurnak.

reszegen gyereket csinalni???sok sikert a buszke apukanak,lesz hova tenni a lovet:D:D

2009. szept. 15. 10:53
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
szerintem írjatok Mónikának
2009. szept. 15. 11:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

ha szereted a pasit, akk harcolj érte :) ne engedd, h a "barátnőd" visszaszerezze. az ilyen olcsó kis nőcske nem érdemli meg,h olyan párja legyen,mint ez a hapsi. éljenek csak boldogan az exeddel,pont egymáshoz valók. aztán ki tudja,melyikük fogja hamarabb megcsalni a másikat xD ha pedig kiderülne h a vőlegényéé (remélem már felbontották az eljegyzést) a gyerek,hát istenem. majd fizeti a gyerektartást. attol még lehet boldog gyermekkora, ha a szülők nem élnek együtt (tapasztalat).

sok boldogságot nektek,drukkolok :)

2009. szept. 15. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdező azóta mi van veled?
2021. aug. 7. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!