Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen "nyitott" kapcsolatról?
Konkrétan arról, mikor a két fél (elvileg) szereti egymást nagyon, de mindketten bármikor kereshetnek egy második vagy akár harmadik partnert is és ezt a párjuk elnézi, hiszen ő maga is csinálhatja.
Egy ismerősöm él ilyen kapcsolatban a barátnőjével. Egyébként mindketten értelmesek és jó fejek, de nem tudom felfogni hogyan képesek erre. Pl. mikor legutóbb náluk voltam, a lány ment éppen valami kocsmába pár évfolyamtársával, a srác (barátja) meg még mondta is neki, hogy "na aztán pasizz be rendesen!:)"
Persze nem nézem le őket emiatt, csak nekem ez elképzelhetetlen. Ti hogyan álltok ehhez?
16-os vagyok:
Ez Kapcsolat...Mert csak két ember van benne. A szex pedig csak technikai részlet mással. Azok hőbörögnek és pontoznak le engem leginkább, akik féltékeny típusok, tehát még a saját párjukban sem bíznak, s így magukban sem, hogy meg tudják tartani...
Nos. Kedves Kérdező én, pontosan a kérdésedre írtam és pontosan olyan érveket hoztam fel, ami alátámasztja, hogy az egy működőképes kapcsolat. Hiába pontoztál le. Ellenben az a gyanúm, hogy sokkal közelebbről érint téged ez a dolog, mint amit ide leírtál... Talán te voltál az egyik játékszer valamelyik félnél, s sajnálod, hogy csak annyi volt??? Hm???
Ismét 16-os vagyok - ígérem utoljára próbálok meg az értelmedre hatni, hogy értsd mit írok. Rövid leszek, s tárgyilagos.
Amiről én írok: otthon van érzelem, s csak szexért mennek időnként máshová. Így értelmezd amit leírtam. S nem kell egyetértened, de elfogadni, hogy nem mindenkinek beszűkűlt a világ mint neked. Az a te gondod.
S még valami: Te vagy aki nem akarod érteni amit leírok, s lepontozol. Valamint fáj, hogy leírtam, hogy csak erre kellettél a srácnak. S még a nőjének se vallhatod be
DE B+, MINEK AKARSZ MÁSSAL D*GNI, HA EGY EMBERBE VAGY SZERELMES?
Ne játszd már a fogyatékost!
Szerintem meg ez nem kapcsolat.
Sőt, mi több, nem szeretik egymást.
Ha valakit igazán szeretsz, eszed ágába nem jut mással lenni. A szeretetet valóban meg lehet osztani, de a szerelem annyira bensőséges dolog, hogy....
"nem mindenkinek beszűkűlt a világ mint neked"
Szóval aki nem viselkedik strici vagy k*rva módjára, az beszűkült.
Kösz, éljen a liberális címkével ellátott mocsár szint morálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!