Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetnék vele többet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék vele többet? Bővebben lent

Figyelt kérdés

A barátnőmmel nemrégóta járunk és nekem nagyon hiányzik mikor nem látom őt.Minden nap vele megyek suliba mert 1 suliba járunk 1 épületbe és szünetekben is keressük egymást.Eddig szerdánként suli után is találkoztunk nekem 4 neki 5 órája volt ma változott az órarend mindenkinek és neki 6 órája lett és azt mondta szerdán nem tudunk így találkozni mert siet a buszhoz és nem szeretné lekésni habár van neki busz 16valahánykor is de azzal csak pénteken megy mikor 8 órája van habár azt nemtom mért nem engedi hogy délután is elkisérjem buszmegbe ha úgy van vége az óráimnak mint neki vagy elötte.... Nos hogy tudnám vagy tudnánk megoldani hogy többet legyünk eggyütt? habár ő már mondta hogy szeretne gyarmatra költözni csak szülei nem akarnak költözni ja és a lány 15éves... pár ötletet kérlek adjatok előre is nagyon szépen köszi

18/F

2009. szept. 14. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
fhúú nagyon sok olyan dolgot írtál le amit nem kellett volna...:Dnem baj...a lány hol lakik?mert gyarmatra több busz is van én tudom hiszem az én barátom is ott lakik én meg 25 km-re tőle és elég sokat találkozunk.meg amúgy nem értem a problémát.ha mindennap találkoztok,meg a suliban is együtt vagytok, akkor mi a baj?mondd neki hogy szeretnél vele többet együtt lenni és hogy találkozzatok többet.:Dennyi...16/L
2009. szept. 18. 19:38
 2/4 A kérdező kommentje:
nos neki is megy busz kb 30 percenként de szeretnék vele többet lenni nem csak kb napi 1 órát hanem suli után is.Már beszéltem vele erről és mindig azzal jön hogy annya szigurú és haza kell érnie időben stb... ezzel semmi baj mert hiszek neki de azért ha lehetne szeretnék vele minimum 2szer annyit lenni mint most mert nagyon hiányzik...
2009. szept. 18. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Szülei konzervatívak? mert ha nem, akkor elmehetnél a lányhoz mondjuk péntek délután, és a hétvégék? fehérgyarmat város, elvileg akkor van mit csinálni ott nem?:)
2009. szept. 18. 19:54
 4/4 A kérdező kommentje:
nem fehérgyarmat hanem Balassagyarmat és itt is van mit csinálni márvoltam párszor a lánynál de még szüleinek nem mutatott be.
2009. szept. 18. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!