Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így? Már nem szeret?
Sziasztok!
A barátommal 4 év 2 hónapja vagyunk együtt. Nemrégen volt egy kisebb szakításunk(amikor is 1 hónapig nem voltunk együtt). De aztán kibékültünk,mert hiányoztunk egymásnak.
Viszont azóta azt érzem, hogy nem vagyok neki elég fontos. Minden más előtérben van a fontossági sorrendben.
Én elhiszem, hogy csak szétmentünk egy nagyon rövid időre, de ha tényleg szeretett volna,akkor emiatt nem változtak volna meg az érzései.
De mint akit kicseréltek. Mikor együtt vagyunk, akkor foglalkozik velem, ölelget,csókolgat meg ami feltűnt, hogy állandóan le akar velem feküdni(néha már sokallom is!!) Szóval akkor boldog vagyok,amikor vele vagyok.
De mikor nem találkozunk, akkor van,hogy egésznap nem beszélünk(max este), ha nem megyek fel netre, akkor nem is keres telefonon vagy személyesen sem. Pedig régen mindig felhívott bármilyen ürüggyel, csak hogy hallja a hangom,de már nincs ilyen és ez rosszul esik. Mikor ezt szóvá teszem,akkor azt mondja,hogy nincs pénz a telóján. Érdekes, mindig akkor tudom meg,hogy ekkor meg ekkor feltöltötte a telefonját,amikor már nincs pénz rajta és engem meg nem tud felhívni, de azt pár ezer forintot nem velem beszéli le....
Nem tudom mit tegyek, nem érzem magam elég fontosnak mióta kibékültünk, néha nem is érzem azt, hogy egy pár vagyunk. A családtagjaival sem beszélek azóta, pedig régen mindig kerestek vagy valami.
Ráadásul kiraktam fb-on hogy kapcsolatban, ő meg azóta sem...Mondtam neki, és azt mondta,hogy annak nincs jelentősége de amúgy nagyon ellenkezett..
Tudom nem a facebook számít, de jól esne, ha büszke lenne arra hogy a barátnője vagyok és más is látná hogy együtt vagyunk :( Mert így olyan,mintha titkolni akarná(néha azt érzem)
Amúgy mindig mondja hogy szeret, meg hogy szerelmes belém,de néha nem azt érzem:(
Bocsi,ha hosszúra sikeredett, remélem azért valaki ad tanácsot,mert elvagyok keseredve.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!