Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kidobnátok a barátnőtöket egy ilyen "változás" miatt?
Amúgy érdekes vagy te is, kérdező.
Itt pörögsz, hergeled magad, ahelyett, hogy ezt vele beszélnéd meg, neki mondanád el, hogy te egészséges hajat szeretnél bla bla bla...
Szerintem már egy kicsit túl van reagálva ez a téma, ha meg nem érti, dobd ki te !
de ELŐTTE megkérdezted?
amúgy a szőke sem szedi szét annyira, ha rendesen ápolod
Én nem akarok vele ilyen hülyeség miatt szakítani, de ha ő megteszi az őt minősíti nem engem.
Nem kérdeztem meg mert nem éreztem úgy, hogy engedély kell rá. 8 éve vagyok szőke kicsit untam is és DE! roncsolja. Napi szinten kenegetem és jön a nyár, szívja a víz, nem akarok minden nap szarakodni vele főleg, hogy a hátam 3/4-éig ér és sok van. Sose lesz szőkén annyira puha és fényes, minthogy én azt akarom. De ez már szépség kategória :D
hát szerintem meg neki kéne tetszened, szóval ki kéne kérned a véleményét.
ez olyan, hogy én pl. vörösre festem a hajam, a barátomnak pont ez az esete, nagyon jól is áll nekem és joggal akadna ki ha egyszer hirtelen barna/szőke akármi lennék.
neked tetszene ha a barátod pl hirtelen bejelentés nélkül kopasz lenne? vagy befestené a haját akármilyen színre ami nem tetszik neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!