Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kidobnátok a barátnőtöket egy ilyen "változás" miatt?
Figyelt kérdés
Lassan 3 éve vagyunk együtt a barátommal. A szőke hajamat, ma sötétbarnára festettem. Ő közölte, ha nem festetem vissza kidob. Normális????2013. márc. 12. 20:06
12/38 anonim válasza:
Miért kéne közölni vele, hogy átfesti a haját? És, ha meglepetés? Srác gáz, ha ilyet ki mer mondani a mocskos száján téged kérdező nem tisztel a barátod és ne hagyd magad... elvégre egyen jogúság van nők és férfiak közt ez a srác meg elakar nyomni. Értem én, ha nem tetszik neki de fogadja el és szokja meg. Azt lehet a kérdező vissza festené a kedvéért... 25F
13/38 fospuska válasza:
igazi f@sz. eszedbe ne jusson visszafesteni.
14/38 anonim válasza:
Pont a napokban festette egyik női ismerősöm világosszőke haját barnára, nagyon rosszul áll neki.
Az, hogy normális ez vajon dolog és neked belefér még a kapcsolatotokba, neked kell eldöntened. Ha a válaszod mindkettőre nem, dobd.
15/38 anonim válasza:
De ha kikéred a évleményedet, akkor gondolom, kikérted erről is és ha hallgattál volna a véleményére akkor nem festetted volna be a hajad és most nem alakult ovlna ki ez a konfliktushelyzet
16/38 anonim válasza:
Nekem egyszer egy ex-barátom a kékesfekete hajamra mondta,hogy fessem hidrogénszőkére, mert ha nem teszem ez, meg az lesz. Mondanom sem kell kidobtam, mint macskát szarni.
Az én egyéniségem, az enyém, senki nem fog megváltoztatni, te se hagyd magad.
17/38 anonim válasza:
Utolsó voltam. És még annyit, hogy ha mondjuk már házasok lennétek, akkor egyből válókeresetet nyújtana be a színváltás miatt? Ostoba, felszínes f...sz.
18/38 A kérdező kommentje:
Ez nem vélemény kérdése. A saját hajam és nem szerettem volna tönkretenni a sok szőkítéssel. Nem értem miért nem lehet felfogni azt, hogy egészséges hajat szeretnék. Pláne, hogy ennyi idő után ezt érdemlem.
2013. márc. 12. 20:35
19/38 anonim válasza:
Hajszínváltás miatt? Biztos hogy nem.
20/38 anonim válasza:
Elég idiótának tűnik a barátod a szituációt tekintve. De nem értem, az elmúlt 3 év alatt minden rendben volt ezzel a kapcsolattal, most meg egyszerűen kidobna, mert nem akarod tovább szőkíttetni a hajad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!