Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna az ha a barátotok (16-20 korig) csipőficamos? (KORTIS IRJATOK)
Figyelt kérdés
tudom h ennyi idősen ritka a csípőficam de van h előfordul.2009. szept. 14. 17:15
1/7 anonim válasza:
Sántít is? engem az így első hallásra zavarna. De a szerelem vakít sajnos:) vagy nem sajnos.
2/7 A kérdező kommentje:
igen igen sántit egyik lábával
2009. szept. 14. 17:24
3/7 anonim válasza:
Szia=)
Ne haragudj, ez biztosan rosszul fog esni, de engem zavarna. Hogy mindenki megbámulja az utcán, miközben megyünk kézenfogva... Tényleg nem bántásból mondom, ez csak az én véleményem.
17/L
4/7 anonim válasza:
engem nem zavarna. imádom az olyan srácokat akiknek van valami 'hibájuk'. ettől különlegesek, tényleg odáig vagyok az ilyenekért. láttam egy vak srácot, pontosabban csak az egyik szemére volt vak, az fehéres volt ugyebár. szerintem nagyon szexi volt. szóval engem nem zavarna, sőt!
16/L
5/7 anonim válasza:
Hogy hivják a srácot? az én asszonyom is ilyen sráccal kavart, azért is válunk.
6/7 A kérdező kommentje:
jesszus nehogy azthidd h vele kavart a feleségedXD
2009. szept. 16. 16:59
7/7 anonim válasza:
Jesszus! azt nem ismerem! De egy Szabolcs nevü csokára nagyon vadászok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!