Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszú kapcsolatra hol és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú kapcsolatra hol és hogy tudok megismerni és összejönni egy szép lánnyal?

Figyelt kérdés
már vagy ezer éve nem volt csajom,és már kéne sürgősen,hosszútávra!!!
2009. szept. 14. 17:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

semmiféleképpen ne szórakozóhelyen keresgélj... bár mindig van kivétel, de általában ezek nem jönnek össze.

bár igazábol bárhol lehet ismerkedni kivéve az apácazárdában. gondolokitt arra hogy akár egy buszon, hosszas szemkontaktus után pl SIMÁN odalehet menni a másikhoz valami hablaty dumával. buszmegálló, stb

de attol függeltlenül hogy valaki konszolidált, nem jelenti azt hogy tartós lesz a kapcsolat.. ezt sohasem lehet tudni. elsőre ha meglátsz valakit nem lehet megmondani hogy komoly kapcsolat lesz-e vagy nem..azt nyilván meglehet, hogy a csj komoly kapcsolatot keres-e, de lehet hogy nem te kellessz neki (vagy forditva) ez késöbb alakul ki, ha egy hullámhosszon vagytok stb.. hajrá és ne görcsölj rá.. én 2.5 éve egyedül vagyok.. néha jo lenne valaki, de néha tök jó a szabadság.. nem is tudom mit akarok igazn:)

2009. szept. 20. 12:54
 12/12 A kérdező kommentje:

persze hogy nem szórakozóhelyen.

az alapokat naggyából vágom,de azért pár jótanács jöhet.

várok még válaszokat!

2009. szept. 20. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!