Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki hogy nem az esetem?

Figyelt kérdés

van egy srác, akinek tetszem és elég erősen rám nyomult..

mondogatja hogy hiányzok neki meg hogy szívesen megölelne..

a sráccal nincs semmi baj, aranyos jófej meg minden..

de fiatalabb nálam..

és egyszerűen nem tudom elképzelni vele a dolgok...3 hónap van köztünk, ő most lesz 17 én meg dec.ben voltam 17..

nem akarom megbántani de egyszerűen most nem menne egy új kapcsolat..2,5 hónapja szakítottam a barátommal, fél évet jártunk..hogy mondjam meg a srácnak hogy most nem menne?

2013. márc. 12. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Így “Ronda vagy haver“. Mer ez az igazság a többi csak mellébeszélés.
2013. márc. 12. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Xeno nevű felszínes nyomorékra ne hallgass, szegénykém elmeroggyant.

ON: Így, ahogy leírtad. "nagyon aranyos vagy, jófej, de nemrég szakítottam a volt barátommal, és most még nem állok készen egy új kapcsolatra".

ismét OFF: 3 hónap különbségre ne írjuk már, hogy idősebb vagy...

2013. márc. 12. 13:14
 3/6 A kérdező kommentje:

hát nem tudom...gyerekesnek érzem magam :S nem érzem hogy nő lennék...idézőjelbe "nő"

gyerekesnek érezném magam mellette, kislánynak :S

2013. márc. 12. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért a gúnyos hangnemet igyekezz minimálisra fogni különben nem lesz hihető a mellébeszélés
2013. márc. 12. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Xeno, szerinted miért mellébeszélés?
2013. márc. 12. 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:

pedig Xeno-nak igaza van,még ha nem is ilyen drasztikusan. Minek mellébeszélni?Úgyis ugyanaz a vége,nem,és legalább nem keltesz benne hiú reményeket.

de ha már nagyon nyakatekert akarsz lenni,akkor mondd azt,hogy még nem tetted túl magad az exeden,és szükséged van jóóóóó sooook magányra.voilá.

2013. márc. 12. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!