Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem? Vagy már nem?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú, akivel majdnem egy évig együtt voltunk, de egyeszer hazudott nekem. Ezek után én nem tudtam/tudok megbízni benne és úgy érzem, hogy nem szeretem, de aztán valami kis érzés mindig felbukkan, de nem tudom, hogy ez inkább sajnálat, vagy lehet, hogy még szerelem?
Nem tudom mitévő legyek, mert ha adok mégegy esélyt a kapcsolatunknak és nem jön össze, akkor kétszer fáj. Viszont szörnyű nézni, ahogy szenved.
Szóval ebben szeretnék segítséget kérni. Tapasztalat vagy tanács?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.
2013. márc. 12. 05:57
1/2 anonim válasza:
Lépj túl,keress mást.Akkor e felejted.
2/2 anonim válasza:
Szerintem már csak sajnálod de sajnálatból nem szabad eggyütt lenni senkivel.Keress egy olyan fiút akiben megbízol és tudod szeretni.Adj egy esélyt magadnak a bolgdogságra,tehát lépj tovább.Csak azt az 1 évet sajnáld amit elfecséreltél az életedből!Légy boldog!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!