Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti örülnétek ennek?
Figyelt kérdés
Ha elmentek a haverjaitokkal iszogatni, bulizni és a barátnőtök írna olyan sms-t, hogy hiányzol vagy szeretlek vagy kívánlak vagy hasonlók? Elmondanátok a haverjaitoknak, hogy mit írt? Vagy ezt ti annak vennétek, hogy jelzés, hogy hahó én vagyok neked meg ne merj csalni?2013. márc. 11. 20:21
1/11 fospuska válasza:
ezt annak venném,ami és eszembe nem jutna kiteregetni a haverjaim előtt.
2/11 anonim válasza:
Örülnék neki, és hangulattól függne, hogy elmondanám-e csak úgy hülyeségből vagy nem. Ha már részeg lennék akkor valszeg el.
3/11 anonim válasza:
Ember függő. Én mondjuk örülnék neki, és megmutatnám nekik hogy aggódsz értem, és szeretsz.:D
4/11 anonim válasza:
szokott ilyet írni, örülök neki, de megtartom magamnak. senkire nem tartozik
5/11 ktk312 válasza:
1 megtartanám magamnak
2 most h a végére odatetted azt a mondatot :D Most már igen, ez is eszembe jutna xd
6/11 A kérdező kommentje:
Többször elszokott menni egyedül és sokszor gondoltam már rá, hogy írok neki hasonlót, de félek, hogy az utolsó mondatra gondolna :) Pedig nem arra értem, csak úgy cukiságból írnám :)
2013. márc. 11. 20:27
7/11 anonim válasza:
Ez a no mindig zaklat!! Orulnek. :}
8/11 anonim válasza:
küldj egy mezelen képet magadról és ha eleget ivott híres leszel egyébként komojan fel tudja izgatni minket F
9/11 anonim válasza:
bocsi, h lány létemre írok, de én ilyenkor poénokat szoktam beadogatni, szóval ha esetleg kibeszélné az sms-t pozitívan tároljanak el a haverok is magukban.
10/11 anonim válasza:
Én nagyon örülnék egy Hiányzol sms-nek, ha még azt is írja, hogy kívánlak, és ha majd hazajössz megmutatom mennyire, attól egyenesen a fellegekben lennék. Imádom az ilyen lányokat, akik kötődnek érzelmileg és nem félnek kimutatni akárcsak egy sms-el is. Nem teregetném ki, ez kettőnk dolga, nem a haveroké és az enyém. Nem gondolnék arra, hogy óva int a megcsalástól, hiszen ha ismer, tudja, hogy úgysem csalnám meg soha.
F25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!