Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti örülnétek ennek? (Nők)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti örülnétek ennek? (Nők)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most lesz a hónapfordulónk a barátnőmmel.

Arra gondoltam, hogy meglephetnék valamivel.

Mivel hétfőn elég sok programom lesz, így sajnos időt se tudok rá szakítani(Ő kollégiumos és fél 9-ig van kimenőjük).

A tervem az, hogy mivel ismerem az egyik szobatársát így beszélhetnék vele.

Nos, vennék neki 2 szál vörös rózsát és egy cetlit is hagynék mellette.

Ezt úgy akarom megvalósítani, hogy a barátnőjének oda adnám a rózsákat és azt a cetlit, amit majd lerakna az ágyára, míg suliban van a barátnőm.

Az osztálytársa a legjobb gyermekkori barátom, így tajékoztatom őt, hogy valahogy tartsa fel őt, amíg a terv megvalósul.

Ti mit gondoltok?

Tetszene nektek?

Vag esetleg valami más ötlet?

2013. febr. 15. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az otlet jo, csak vagy 3 vagy 1 szal rozsa az illendo,

viragot mindig paratlan szamban kell adni!

1-3-5 ...

Soha nincs olyan, hogy 2 szal, vagy 4!

Egyebkent az otlet nagyon aranyos : ^)

Sok sikert nektek!

2013. febr. 15. 14:01
 2/4 A kérdező kommentje:

3 szál rózsa, felírva.:)

Nagyon köszi!

2013. febr. 15. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló jól mondja páratlannak kell lennie. Tudtommal temetésre szokás páros számú virágot vinni, az a részvét jelképe.
2013. febr. 17. 17:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jó!:) és a cetlire szerintem még írd le hogy gyere ide vagy oda tehát egy helyre és akk ott beszélgessetek sétáljatok.(szép helyre) Remélem segítettem!:)
2013. febr. 17. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!