Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti örülnétek ennek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti örülnétek ennek az ajándéknak karácsonyra?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt eddig mindig valami drága dolgot pl parfüm márkás karkötő kapott tőlem de most egy ilyen saját készítèsű idézetekkel teli fotó albumot kapna tőlem közös képekkel tele.az tetszene?vagy inkább valami olyan aminek hasznát is veszitek?
2012. dec. 9. 19:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Inkább olyan dolgot aminek hasznát veszi.
2012. dec. 9. 19:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aranyos ajándék! Ennek is hasznát veszi, ha pl. vissza akar idézni egy-egy szép pillanatot! :) Nekem tetszik!
2012. dec. 9. 19:44
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék neki. Minden apróságnak is örülök amit a barátnőm ad.

Ha karácsonyra egy sport szeletet kapok annak is örülök, mert szívből adja.

Amúgy ajándék nélkül is megvagyok, csak vele legyek az ünnepek alatt! :)

4/16 anonim ***** válasza:
Biztos örül annak is. Azt adj neki amit te úgy érzel az jó lesz. Ha ennek nem örül akkor nem egyeztek.
 5/16 anonim ***** válasza:
#1, ez hülyeség! sztem ha jól meg van csinálva és jól is néz ki, akkor jobban örül neki, mint vmi jóféle parfümnek vagy bármi másnak! persze azért lehet mellé vmi hasznosat is adni, de nem az a lényeg!:)
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem igazán hozna lázba ez az ajándék. A fotóalbum a nők mániája és ne adj neki olyan ajándékot amiről tudod, hogy csak neked tetszik.
2012. dec. 9. 19:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Pl tudom h régóta akar ilyen antik borotvát de azt nem lehet beszerezni szinte sehol meg nem hiszem h tudná használni biztonságisan.vagy anno akart magának éjjeli lámpát...de ilyet meg soha nem kapott tőlem ilyen kis szerelmes apróságot:)
2012. dec. 9. 19:47
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél neki egy fúrót, vagy 2 kiló proteint, hasznosabb, és én jobban is örülnék bármelyiknek, mint egy giccses, haszontalan albumnak...
2012. dec. 9. 19:54
 9/16 anonim ***** válasza:
43%
Ha nem értékeli akkor nem is ő a nagy ő.
2012. dec. 9. 19:55
 10/16 A kérdező kommentje:
Amúgy igen kicsit kíváncsi is vagyok h mit fog hozzászólni mert mint írtam rebgeteg más dolgot is ki tudnék taláni hasznosat is stb de ilyet soha nem kapot csak drága holmikat még névnapokra is a leg leget vettem neki és szerintem nagyon szép az album mert az kész van színes csodaszép csak a képek idézetek nincsenek még benne szóval igen h ehhez valyon milyen arcot fog vágni mert aki ilyennek nem örül az nem is szeret igazán...:/
2012. dec. 9. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!