Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti örülnétek ennek az ajándéknak karácsonyra?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt eddig mindig valami drága dolgot pl parfüm márkás karkötő kapott tőlem de most egy ilyen saját készítèsű idézetekkel teli fotó albumot kapna tőlem közös képekkel tele.az tetszene?vagy inkább valami olyan aminek hasznát is veszitek?2012. dec. 9. 19:41
11/16 anonim válasza:
Főleg, ha elvarázsolod drága cuccokkal:) Tudom maximalista vagy, de óvatosan. Lehet, hogy örülni fog neki. Szerintem csináld meg és kívánj neki boldog karácsonyt:)
12/16 A kérdező kommentje:
Ó igen az vagyok:/ köszi megcsinálom mindenképp lesz ami lesz!:D
2012. dec. 9. 20:10
13/16 anonim válasza:
Szerintem meg inkább az évfordulótokon add neki az albumot. Az az ünnep pont a kapcsolatotokról szól és az album is ezt képviseli. Karácsonyra inkább valami mást.
14/16 anonim válasza:
Mert a karácsony miről szól te? Csak a családról azt hiszed? Ezt jól beléd nevelték....
15/16 Mókusgyilkos válasza:
gyanakvás on: hmm pénzügyi problemója van bnőnek ?:D
gyanakvás off: persze miért ne tetszene? bár tény h én is a hasznos dolgokat preferálom.
kellemes a hasznossal: bnő 1 szál piros masnival a nyakán a fa alatt :P
16/16 anonim válasza:
Egyik karácsonyra kaptam egy "Ebben az évben" fotóalbumot, vagyis valami hasonlót.
Nagyon tetszett és örültem neki. :) Még mindig meg van, pedig már 3 éve volt.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!