Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok mit csinálni. (? ) Nagyon hiányzik.
Szóval... Újévi bulin ismertem meg egy 8évvel idősebb fiút... Bejött nekem.
Aztán 2hete a bátyám 18-ik szülinapján "összejöttem vele"
Nem én kezdtem ki vele... Egész este vele voltam, nagyon jól éreztem magam, istenien csókol...
Másnap reggel felhívott, és én meg kérdeztem, hogy komolyan gondolja e a dolgot, vagy hadjuk és legyünk barátok. Mivel szebb és idősebb csajokat is megkaphatna...
Ő azt mondta, hogy én tetszem neki. Később facebookon azt mondta, hogy azt hitte, hogy 17 éves vagyok, és nem 14.
Nem tudtam mit mondani... Később írtam neki sms-t ,h ha gondolja legyünk barátok... igent mondott rá...
Azóta nem beszéltünk, de nagyon hiányzik... Azthiszem szeretem... MIt csináljak? :'(
Hát, a helyesen csinálta a srác. Bár, a korotokat valahogy finoman nem ártott volna tisztázni...
MAjd meglátod, hogy jön egy korodbeli srác, aztán szépen rájössz, hogy csak fellángolás volt ez részedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!