Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni (nagyon hiányzik)?
Figyelt kérdés
3 napig nem látom, már most úgy érzem belehalok.
Nem vagyunk együtt, de szeretem :$
2011. márc. 17. 17:08
1/12 Panda Péter válasza:
úristen HÁROM NAP??? én sem tudom hogy fogod kibírni ez rettentően hosszú időt. szerintem aludd át az egész három napot, és akkor észre se fogod venni, hogy husss, hogy elrepült.
2/12 anonim válasza:
tudom milyen érzés, én is voltam így (nem vagyunk együtt)
próbáltam elfoglalni magam
4/12 A kérdező kommentje:
Ja persze aludni, mikor szombaton is suli :$
2011. márc. 17. 17:18
5/12 Panda Péter válasza:
hát ezt el sem hiszem, hogy még SULI IS van??? mostmár nem is tudom kellően szavakba önteni, hogy mennyire sajnállak és együtt érzek veled.
a viccet félretéve, természetesen mindannyian örülönk annak, hogy ilyen szerelmes vagy, de ne csodálkozz, ha néhányunknál kiveri a biztosítékot, hogy ilyesmik miatt keseregsz itt, mikor lehet hogy nekünk ennél egy fokkal nagyobb gondjaink vannak. szóval gondolkozz el szépen, és találj valami elfoglaltságot, amivel lekötötd magad, mondjuk tanulj.
6/12 anonim válasza:
3 nap?????????????????????????????
egy világ omlott össze bennem :(
7/12 habibi válasza:
szent Isten, 3 hosszú nap! atyaég! ebbe bele fogsz pusztulni!!! nem cserélnél velem? nekem hónapokat kell kibírnom a szerelmem nélkül, mégis élek!
8/12 anonim válasza:
Cserélj velem, távkapcsolatom van, két 1 hétig tartó tali között 6 hónap telik minimum, mert közel 3500 km választ el minket, mégis élünk mind a ketten. Szedd össze magad, ne sajnáltassad magad, légy nő vagy férfi, attól függ, hogy milyen nemű vagy. 29N
9/12 anonim válasza:
énis szeretek valakit, de szerencsére az osztálytársam. hidd el rosszabb volt látnom azt, amikor az egyik legjobb barátnőddel smárol, mint hogy te 3 napig nem látod :S éld már túl ezt a pár napot, fel a fejjel!
10/12 A kérdező kommentje:
nekem is osztálytársam, és ezért nehéz, hogy máskor mindennap látom most pedig, több napig nem láthatom :$
2011. márc. 19. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!