Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó egy pasinak, ha napokig duzzog? Nekik lehet, a nőknek nem?
Figyelt kérdés
Neten ismertem meg egy fickót, nagyon sokat beszélgetünk. Neki jönnek közben nő ismerősök, az nem baj. De ha nekem pasi ismerősöm lesz, akkor kérdőre von. Nem értem, neki lehet ismerkedni, nekem nem? Ha szóvá teszem ugyanazt, amit ő nekem, megsértődik. Szerinte én vitázok. Mire jó ez neki? Mérhetetlenül makacs is a tetejébe, soká nyugszik le. Most nem tudom azért van-e, mert fontos vagyok neki, vagy alapban is ilyen a természete, vagy mindkettő? Ja, és találkoztunk már sokszor, mielőtt ebbe belekötne valaki:)2013. márc. 10. 17:10
1/11 anonim válasza:
Szerintem te is szoktál,csak már észre sem veszed,ha csinálod,annyira alap.
Miért,neked szabad,neki nem?
2/11 anonim válasza:
De igen. Neked is lehet duzzogni. Sőt mi nők igenis vágjuk meg a durcát ha valami nem tetszik. Nem úgy van az. :)
3/11 anonim válasza:
Bizony ez kisajátítás. Semmi köze hozzá, hogy kivel ismerkedsz.
4/11 A kérdező kommentje:
Ha szólok, akkor azzal jön, hogy ne találkozzunk. Mikor megkérdezem a találkozáson, hogy miért ilyen, csak nevet, hogy nem gondolta komolyan, és hogy én is szoktam hasonlókat. Élőben sokkal nyugodtabb, ha távolabb vagyok, akkor bunkó, rideg velem.
2013. márc. 10. 17:17
5/11 anonim válasza:
Én egy ilyen hisztis hapsit inkább elkerülnék.
6/11 anonim válasza:
arra gondolsz, hogyha lesz face-n 1 plusz ismerősöd és kiakad? ez most komoly?
micsoda férfi lehet, a természete alapból ilyen
anno simán ledobták volna a Taigetosz-on, sajnos ma már nem...
nyilván fontos vagy neki, de ilyen a természete is, ebben mi a nem nyilvánvaló?
7/11 A kérdező kommentje:
Az ismerősével összevitáztak valamin, és egy napig nem szólt az ismerőséhez sem :) Ha megkérem rá, hogy valamit ne csináljon, mert nem igazán esik jól,annál inkább csinálja. Ha nem szólok, nem csinálja.
2013. márc. 10. 17:24
8/11 anonim válasza:
szerintem hanyagolhatod a srácot, komoly bajai lehetnek kb, vagy csak ekkora 1 nyápic
17.22voltam
9/11 A kérdező kommentje:
Szerinte az én ismerősöm fele netes, és több mint a fele pasikból áll. Hozzáteszem nem látható, és ez is meg lett már jegyezve:D
2013. márc. 10. 17:30
10/11 anonim válasza:
Ez egy hisztis éretlen hülye. Menekülj tőle.
Ismertem ilyet, a barátnője az elején tűrte, mindig volt rá magyarázat hogy miért ilyen, aztán amikor gyerek is lett már és látta, hogy a 4 éves is normálisabban viselkedik mint a kedves apuci, akkor elege lett. A végén kirúgta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!