Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 éves lánynak gáz összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves lánynak gáz összejönni 21 éves fiúval?

Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem az.

Miért lenne már gáz???

2009. szept. 13. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem! Én 22 voltam az exem meg 20!! Attól is függ természetesen, hogy a partner mennyire érett gondolkodású. Mi egyéb okok miatt nem passzoltunk össze.

24/N

2009. szept. 13. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 24 vagyok. Voltam már 38 évessel, és most tetszik egy nagyon zsenge 18 éves fiú, de az azért már túlzás... a két év nem az! Hajrá!
2009. szept. 13. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak tudnám hogy merülnek fel ezek az ostoba kérdések minden nap...Már miért lenne gáz? Megköveznek érte az utcán, vagy mi?
2009. szept. 13. 23:00
 5/5 anonim ***** válasza:

ma 22:05-es miért gáz? Ha elég érett. Amúgy nekem is volt, hogy összejöhettem volna egyik ismerősömmel, ha ráhajtok, pedig 28 éves én meg 21.

Válaszolónak:

Amúgy meg nem gáz, csak akkor, ha te annak érzed, akkor meg inkább hagyjad.

2009. szept. 13. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!